4N1K Filminin Başrolleri Belli Oldu !

Aynen hepsinin köküne kibrit suyu

O değilde bu wattpad kitapları film olmaya başladılar ya bu böyle baya devam eder 😱 Bide tutma olasılıklarıda baya yüksek 😱
Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabi

Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabi
Havanın alası var bunlarda

Özellikle yabancının yazarının.O film yaparsaki kesin yapar bunları gördükten sonra neyim eksik diye.Gider türkiyenin en tanınmışlarıyla anaşır veya yurt dışından getirtir oyuncuyu

hahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyor

@denizz19 bu videolarla başlatmıştı beni kırgın çiçeklere

hahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyor

@denizz19 bu videolarla başlatmıştı beni kırgın çiçeklere
Ahahah bu vücut sayesinde bu diziye başladıysan bu filmi kesin izlemelisin vücudun Allahı var çocukta

Ahahah bu vücut sayesinde bu diziye başladıysan bu filmi kesin izlemelisin vücudun Allahı var çocukta
haha hayırr be vucudundan değil dizi biraz aksiyonlu gözükmüştü gözüme ilk 20 bölüm falan baya aksiuonlu hareketliydi

Yabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanci

haha hayırr be vucudundan değil dizi biraz aksiyonlu gözükmüştü gözüme ilk 20 bölüm falan baya aksiuonlu hareketliydi
Ama sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadın

Yabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanci
Kitabın adı yabancı. 120 küsür milyon okunması var wattpadde

kemalim için devam ediyorum hem içerde izliyorum diye kızıyor @denizz19 birde kırgın çiçekleri bırakırsam vatan haini ilan eder beni ayoll

En fazla okunan o mu