49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı Parlayanlar' Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,782
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
F-g4UCLWEAAhNq8

'49. Altın Kelebek Ödülleri' için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

3 Aralık Pazar akşamı sahiplerini bulacak ödül töreni için ikinci tur oylamaları geçtiğimiz gün başlarken 'Yıldızı Parlayanlar' ödüllerinin sahipleri belli oldu.

Özge Yağız, Simay Barlas, Sıla Türkoğlu ve Caner Topçu bu yıl 8. kez verilecek olan ödüllerin yeni sahipleri oldu.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Caner Topçu Kanal D nedeni ile torpilli anlaşılan. Dönence’nin bir kaç bölümünü izledim. Oyunculuğu oldukça kötü. Neyin parlaması?

Simay kaç senedir var akıllarına yeni gelmiş ödül vermek, Caner yerine de Doğukan Güngür olabilirdi.

Özge Yağız'ın da düzgün tutan işi yok, nesi parlamış anlamadım :A

Geçen ay açıklanan isimlerde değişiklik olmamış (Sıla Türkoğlu ve Simay Barlas dışındakiler zerre hak etmiyor). Dönence bitmişken Caner Topçu'yu dehleselermiş bari. :T:

Simay kaç senedir var akıllarına yeni gelmiş ödül vermek, Caner yerine de Doğukan Güngür olabilirdi.

Fatih burada Doğa'yı rahat bıraksın bari. :A

Özge Yağız ve Sıla Türkoğlu için geç kalınmış bir ödül, sonuna kadar hak ettiler. :bhr:

Simay Barlas kaç yıldır dizilerde oynuyor ve oynadığı her dizide adından söz ettiren bir isim, yıldızı parlayanlar ödülünü vermek için bu kadar zaman beklemeye gerek yoktu. Bu saatten sonra da vermeye hiç herek yok bence. :A

Yakın dönemden Doğukan Güngör, Enes Koçak, Emre Bey, Efekan Can gibi isimler dururken torpil ile Caner Topçu'ya verilmesi ise kel alaka. Ama MRD'ye gitmesinden de iyidir.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Sıla Türkoğlu dışında gerçekten yıldızı parlayan bir isim yok. Diğerleri şimdiye kadar 2+ dizide başrol oynadı ama hiçbiri tutmadı.

Caner Topçu yerine Halit Özgür Sarı bile olurmuş, o kadar kel alaka bir seçim.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Caner Topçu Kanal D nedeni ile torpilli anlaşılan. Dönence’nin bir kaç bölümünü izledim. Oyunculuğu oldukça kötü. Neyin parlaması?
👏🏻 👏🏻 👏🏻

Vernikle parlatılanlar :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and ozmoturk