46: Yok Olan - 12. Bölüm Yorumları | Son 1 Bölüm

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Aralık 2011
Mesajlar
2,804
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609

Kalp krizi geçirtecek bölüm için
son saatler..



* * * * * * * * * * * * * * * *


images


46 : Y O K O L A N

12. Bölüm

Senaryo
Ercan Mehmet Erdem

Yönetmen
Serdar Akar


Özet

Murat, hipnozun etkisiyle yaptıklarını bir bir anlatır. Ceyla ise Murat’ın itirafını duyunca şok olur. Murat, kendisi için çemberin daraldığını fark etse de hem babasının öldürülmesindeki sır perdesinin aralanması hem de Ezo için mücadele etmekten vazgeçmez. Altan, Murat’ın Yıldız ile bağlantısından gittikçe şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkında olan Yıldız çareyi kaçmakta bulur. Bu sırada Altan’ın adamı Semih’in yakalanması an meselesidir.

Selin’in de katılacağı heyecanlı operasyonda neler yaşanacak? Doktor Ömer, Sude ve Ceyla, Ezo ile ilgili çok önemli bir karar alacaklar. Aldıkları bu kararın bedeli ne olacak? Murat, sonunda Altan ile karşı karşıya gelip her şeyi öğrenecek mi?

Heyecanla beklenen 46 Yok Olan... yine çok konuşulacak yeni bölümüyle 17 Haziran Cuma akşamı 23:45’de Star’da.

 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Başları ve ortaları biraz sıkıcı olsa da son kısımlarına doğru hareketlenen bir bölümdü. Bu arada Murat'ın Altan karşısındaki halleri de çok komikti. :X
 

-KADİR-

Favori Üye
Katılım
18 Şubat 2014
Mesajlar
18,982
Reaksiyon puanı
45,498
Puanı
861
Yaş
30
dizi de herşey karıştı yine muazzam bir bölüm olmuş murat günay nasıl kurtulur ne olur görecez
 

s10

Favori Üye
Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
175
Reaksiyon puanı
93
Puanı
40
Yaş
27
Abbbbooo diyorum bu bölüm hakkında , tam da milli maça denk gelmesi dizinin şansızlığı oldu. Takip ettiğim her yerde normalden daha az yorum ve fikir vardı ki şu ana kadar yayınlanmış en heyecanlı 46 bölümüydü. Bölüm murat'ın ceylaya babasını öldürmesini itiraf etmesiyle başladı ve bu konuda ceyla çaktırmasada ciddi etkilendi , geçen hafta murat'ın öldürdüğü adamı ve mekanı temizlemeye çalışan semih yakalandı ve iyi dayak yedi :)) , içerde ötmedi ama gene de onun insiyatifine bırakmak istemeyen altan öldürün dedi , fakat artık gözleri açılan başkomiser semih öldürülürken yakaladı adamı ve onu öldürdü. Semih artık canının ne yapsada kıymetli olmadığını anlayıp polislere ifade verdi, daha sonra murat'ın iyice yalnızlaştığını her tarafından darbe yediğini (ceyla,salim,amca) gördük , işleri tek başına çok zorlaştı, yanında salim olsaydı eminim finaldeki o büyük aptallığı yapmazdı. ve murat, altan'ın belirttiği ama ayrıntıdan kaçan "muhbir" yüzünden ki bu muhbir amcanın adamı olan o 3 numara saçlı elemandı, onun yüzünden tuzağa düştü ve hiçbir engel ve adamla karşılaşmadan direkt altan'ın kapanına düştü ordaki müthiş diyaloglar beni epey güldürdü, özellikle murat'ın gülerek senin rahatlığın ne kadar tatlı, ne kullanıyosun sen? Dediği sahneyi defalarca izledim. Sevdiğim karakterlerden biri olan ama şu bölümle ayıp eden murat'ın kovduğu doktor ( isimleri tam bilmiyorum böyle ifade ediyorum,kusura bakmayın :)) ) ezoya aşık olduğunu ve onu güvende tutacağını söyledi, ezo hemen ardından daha önce yaptığı , zombi gibi yürüyerek beni ürküttü. Final sahnesinde tuzak gerçekleşti , murat yakalandı, ölümle burun buruna iken bile gülen bir psikopat.
Haftaya izleyeceğimiz inşallah "sezon finali" ile büyük ihtimal Murat'ı doğan kurtarır ama altan demirci'nin de karakterini sevdim o da devam etsin, bi yolunu bulup kaçar o zaten, merakla bekliyorum sezonun son bölümünü.
 

s10

Favori Üye
Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
175
Reaksiyon puanı
93
Puanı
40
Yaş
27
Bunu paylaşmadan geçemeyeceğim; ne tatlısın sen
 

Ekli dosyalar

  • image.png
    image.png
    784.5 KB · Hit: 6

Since2011

Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,178
Puanı
859
Konum
Türkiye
Bölüm beklediğimden durgun geçti.Amca'nın adamı muhbir olması ve doktorun Ezo'ya aşık olmasından başka gelişme olmadı .Amcanın adamının muhbir olduğunu tahmin edemedim ta ki Altan, muhbir kullanıyorum diyene kadar ...

Haftaya çok aksiyonlu,gelecek sezon için bol gizemli bölüm bekliyorum.Son olarak Erdal Beşikçioğlu yine döktürdü,muhteşem oyunculuk sergiledi diyerek noktalıyorum :)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Bir önceki bölüm gibi sezonun zayıf bölümlerinden biriydi. Sanki prodüksiyon ekibinde bitse de gitsek havası sezimledim.

Bizim istihbaratçının muhbir çıkmasına Ercan Mehmet Erdem'in kalemini bildiğim için pek de şaşırmadım doğrusu. Çünkü kendisi şaşırtmayı çok sever. Ben daha çok Doğan başkomiserin yanındaki bıyıklı polisin olabileceğini düşünüyordum. Sezon finalinde de çok büyük bir sürprizle karşılaşabiliriz.

Murat'ın kardeşi için Ezo'nun yaşı çok küçük değil mi ya? Bir de erkek çocuk havası var. O doktorun Ezo’ya aşkım demesine itiraf etmeliyim ki çok şaşırdım.
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Bölümü 2 gün önce izledim yorum yapmayı unutmuşum :A

Aga bu Erdal Beşikçioğlu nasıl bir adamdır yav :) Adam yaşıyor resmen, övecek kelime bulamıyorum. Türkiye'de rakibi yok, çok net. Uluslararası bir boyuta taşıdı işi.

Ön kameradan Doktor Murat'a çektiği videodaki hareketler filan çok acayipti :) Keza normal Murat'ken Amca'dan yediği tokat sonrası verdiği tepkiler de öyle. Şiir gibi bir oyunculuk sergiliyor.

Doktor Ezo'yu kaçırırken bir şey dikkatimi çekti. Soluk borusuna bağlı oksijen hortumunu çıkarınca bu Ezo nasıl yaşayabiliyor ? Tıbben bilmediğim için soruyorum cahilliğime verin. Benim bildiğim o boru olmasa ölmesi lazım sonuçta fotosentez yapmıyor ya kız. :)

Özellikle dikkat ettim Serdar Akar çatışma sahnesinde kuru sıkı kullanmış. Bu benim için olağanüstü bir detay. Zira yıllardır Vadi'de buna hasretiz.

İstihbaratçının muhbir çıkacağını ben de tahmin etmiştim. Çok tekinsiz hareketleri vardı. :A

Son sahnede Altan'la olan diyalog muazzamdı. Silahın içi boş olunca kendi kafasında denemesi yardı geçti. :A Hem bölümün başında kısa bir özet yapıldı hem de Altan'ın Murat'a olayları anlattığı esnada şöyle bir derlendi toparlandı her şey. Bu finale işaret. Zaten Star'ın internet sitesinde Final yazıyor :T:

Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Müthiş bir iş, olağanüstü bir kurgu ve klişelerden fersah fersah uzakta bir yapım izledik. İnşallah bu hafta noktayı efsanevi bir şekilde koyarız final bölümüyle..
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,078
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir önceki bölümü dün gece izledim pek iyi değildi ama bu bölüm son bölümlerin en iyisiydi.

Başı bomba bir gelişmeyle başladı (Ceyla konusu) ve sonu da epey heyecanlı bitti. Arada Ezo ile ilgili olan gelişmeler de bölümün ilgi çekici yanlarındandı.

7/10