42. Altın Kelebek'te Kimler Sahne Alacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
42. Altın Kelebek'te Kimler Sahne Alacak?

proxy1-150x150.jpg

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin belirleneceği 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde kimlerin sahne alacağı belli oldu.

Başarılı oyuncu Halit Ergenç'in sunumu ile izleyeceğimiz gecede dört sanatçı yer alacak. Gülşen, Mustafa Ceceli ve Edis sevilen şarkılarını seslendirecek. Serhat Hacıpaşaoğlu da geceye performansıyla renk katacak.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam kırmızı halı 19:00'dan itibaren CNN Türk'ten yayınlanırken, 21:00'den itibaren tören Kanal D’den canlı olarak ekrana gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Altın Kelebek'in prestijini yükseltme çırpınışları belli oluyor :) İyi şarkıcılar sahne alacakmış..

ceceli ve gülşenin kariyerleri ortada yani yorum yapmaya gerek yok :F

edis' e deyinmek istiyorum ben geçenlerde @Bully yakın dönem şarkıcılarla alakam yok takip etmiyorum demiştim ama bu çocuğu çok başarılı buldum çok iyi 2 single eğer şöyle güzelde bir albüm çıkartırsa eğer en yakın dönemlerden severek takip edeceğim ilk şarkıcı olur :A:A:A gerçekten çok başarılı bir adım attı müzik dünyasına :love1::love1::love1:

ceceli ve gülşenin kariyerleri ortada yani yorum yapmaya gerek yok :F

edis' e deyinmek istiyorum ben geçenlerde @Bully yakın dönem şarkıcılarla alakam yok takip etmiyorum demiştim ama bu çocuğu çok başarılı buldum çok iyi 2 single eğer şöyle güzelde bir albüm çıkartırsa eğer en yakın dönemlerden severek takip edeceğim ilk şarkıcı olur :A:A:A gerçekten çok başarılı bir adım attı müzik dünyasına :love1::love1::love1:
ay geldi yine parlakçı görüyonuz mu @sürgünüm @destere :F

Altın Kelebek'in prestijini yükseltme çırpınışları belli oluyor :) İyi şarkıcılar sahne alacakmış..
ayol türkiyede altın kelebeğin üstüne ödül mğ var :D birkaç sanatçı geldi diye de emmy de olmaz gülüm tuba ödül alamadı diye bu ka karalama:A

ay ruh eşimi buldum direkt evlenirim ben bununla :bhr:
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @sürgünüm
esmiyav ‏@modernkontes 1 sa.1 saat önce
Bu gece beklentilerim 1)AlSel'in en iyi çift ödülünü alması 2) Serenay'ın ödül torenine gitmesi 3)Meryem Uzerli'nin Halit'e sürpriz yapması
1f602.png

8 retweet15 beğenme

Son düzenleme:
ay geldi yine parlakçı görüyonuz mu @sürgünüm @destere :F

ayol türkiyede altın kelebeğin üstüne ödül mğ var :D birkaç sanatçı geldi diye de emmy de olmaz gülüm tuba ödül alamadı diye bu ka karalama:A

ay ruh eşimi buldum direkt evlenirim ben bununla :bhr:
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @sürgünüm
esmiyav ‏@modernkontes 1 sa.1 saat önce
Bu gece beklentilerim 1)AlSel'in en iyi çift ödülünü alması 2) Serenay'ın ödül torenine gitmesi 3)Meryem Uzerli'nin Halit'e sürpriz yapması
1f602.png

8 retweet15 beğenme
kral tv müzik ödülleri benim önemsediğim tek ödül töreni türkiyede 20 yıldırda takip ediyoruz
:F:F:F

2 singlesi var albüm çıkarmadı daha nereye geliyor survivora cnm :F
ama çok başarılı buluyorum kendisini bence damga vurucak ielrki döneme :F
ayol başkalarının şarkılarını da söylyylüyor ben barış akarsu ile 6.olmuştum en fazla 3 tanesi barış akarsunun kendi şarkısıydı kullandıklarımın :F