"41" Dizisinin Başrol Oyuncusu Kim Olacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

41

YAKINDA
Show TV'de!

Çok yakında Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan sezonun merakla beklenen dizisi "41" dizisinin başrol oyuncusu kim olacak?

Yapımcılığını Tims Productions'un üstlendiği başrollerin de kesinleşen isimler arasında yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve usta oyuncu Nebahat Çehre'nin rol alacağı "41" dizisinde Burak Özçivit'in kadın partneri için dizinin yapımcısı Timur Savcı "Aslı Enver Sokullu" ile görüşmüştü. Aslı Enver Sokullu'nun teklifi kabul edip etmediği muamma fakat Savcı dizi için yeni bir isimle daha görüşüyor : Cansu Dere.

"Sıla", "Ezel" gibi dizilerde oyunculuk kariyerinde önemli bir yükseliş yakalayan ve son olarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Cansu Dere'nin teklifi kabul ettiği söylentileri yaygın. Timur Savcı dizi için Okan Yalabık ve Burak Sağyaşar ile de görüşmelere başladı. Ancak adı geçen oyuncuların tekliflere ne yanıt verdiği ise bilinmiyor.

"41" çok yakında Show TV'de!

K3PzoN0ER2Kn6MhgID2kemfe.jpg

"Cansu Dere" dizide yer alacaksa yer alsın ama başrol olarak kesinlikle "Aslı Enver" seçilmeli!!! :)

"Timur Savcı" Muhteşem Yüzyıl'da oynayanlar geçerken bu dizide de rol alsın demiştir belki. :A

Show'da başlamaz bu dizi. Bu kadroya verecek parası yok. Başka kanalda başlar zaten Show'da başlayacak diye kesin bir açıklama da yok herkes kafasına göre bir kanala koyuyor...

- - - Ekleme - - -

Sevinemedim nedense 😕

Atv'de başlayacakmış öyle diyolla, şimdi sevinebilirsin doyasıya. :))))

Cansu Dere olmaz bence, Muhteşem'de rol alan herkesin diziyle adı geçiyor, yakında Meryem oynayacak derler. :D

okan yalabık ın kabul edeceğini sanmıyorum
burak özçivit de zor çünkü ölmesine 9-10 yıl var my de:D

Dizi adına iyi hamleler gelmeye devam ediyor. Kadro iyice genişliyor ve kadrodaki oyuncular çok iyi. :)

Dizi Star'da başlayacak haberleri çıkmış. :D Ben dedim size herkes kafasına göre kanal yazıyor. :D Show'un buna parası yetmez kanımca...