41 Ülkede Kösem Sultan Aranıyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
20 haftalık senaryosu hazır olan ve kasım ortası gibi başlaması düşünülen Kösem Sultan Los Angeles'taki Hollwood stüdyolarında, bazı bölümlerin çekilmesi konusunda anlaşıldı.
Timur Savcı 41 ülkeden Posta'nın haberine göre Kösem Sultan için genç kız adaylarını arıyor. Bunların arasında Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral'ında içlerinde yer aldığı tam 2 bin kişiyi Cast ajanları eledi. Timur Savcı mayıs sonunda Amerika'dan Türkiye'ye dönerek son kararını verecek ayrıca 1000 oyuncu da sırada bekliyor.

@Aserat @sokak sanati @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @gizem ak @vadikızı @destere @mrt-06

Umarım bu kadar tantanadan sonra güzel bir seçim yapılır.

Bulamazlarsa şu fragmamdaki kız oynar asaddasd

Hangi reklammış o?
yanılmıyorsam 2012 yılıydı galiba üni 1.sınıftım istanbula geldiğimde yazın ajansa başvurmus reklam filmi oynamak istiyorum demiştim cevap gelmedi okullar açılınca giresuna döndüm aradan 3-4 ay geçti bana döndüler gofret reklamında oynatmak istediler ama istanbula daha gidemedim babamda sıcak bakmadı belkide ünlü olup şuan bir dizide oynuyordum ahh ahh

Ah ah ne çektin kız belkide şimdi beren - tuba yada serenay kadar olabilirdin

Baban çok doğru bir karar vermiş bence. Oynayacağın o dizi de 2-3 bölümde yayından kalkardı muhtemelen.