Doğru, ben de hafif bir şeytanlık var yalan yok #şükür #dua #hayır #allahaşükür #maşallahŞeytanın insan kılığına girmiş hallerine ağzına sağlık.
Doğru, ben de hafif bir şeytanlık var yalan yok #şükür #dua #hayır #allahaşükür #maşallahŞeytanın insan kılığına girmiş hallerine ağzına sağlık.
Önceki tur Dadı benden oy almamıştı ama burda veririm oy. 7 Numara hiç izlemedim. Dadı'nın kendisini de izlemedim ama orjinalini izlemiştim. Ordan kapar oyumuİstemeye istemeye Gülben Ergen'e gitti oyum...
son cümlene güldürü atmışım ama sonra yukarısındaki yorumu okuyup harika attım Diziden bir alıntımı? hoş bir yazı😊7 Numara
"Sıfır bir değer değildir. Bir sayı bile değildir. Ancak başka bir sayının yanına gelince değer yaratır. Tıpkı sevda gibi... Sevdanın da tek başına değeri yok. İlle de biri olmalı. Sıfır ne kadar çoksa sayı o kadar çoğalır. Sevda da ne kadar çoksa insan o kadar çoğalır, büyür..."
Vay be;herkes Dadı ya oy vermiş....
Evet dizide ki Matematik dehası Haydarın sözü.son cümlene güldürü atmışım ama sonra yukarısındaki yorumu okuyup harika attım Diziden bir alıntımı? hoş bir yazı😊
hahaOrijinalindeki soğuk kadını çiçekli bornozunda sallar Gülben.
bu ikiliden hangisi ağır bastıysa ona oy vereceksin tabiki. Böyle ikili eşleşmeleri es geçmeyelim lütfenDadı'yı izledim ama özlemedim aslında, vermese miydim acaba oy?
Ben şuan tam hakim değilim kim kimle eşleşti. Tamam konuyu açtım ama hızlı hızlı açtım benGülben Ergen'in ilk turda elenmesini isterdim ama Dadı çocukluk dizimiz olduğu için herkesin iyi hatırladığı bir dizi haliyle 4. tura kadar gelmiş.
çektiğim kağıt kurasında ilk onları çekmişim. Şans işte. Kura çekimine göre de grupları açtım. Yani en sona kalan iki dizi en son grup olarak açtım 😊Bence de en zor grup Sihirli Annem ve Hayat Bilgisi'ydi.Hayat Bilgisi'ni de çok özledim ama Sihirli Annem'e vermiştim. İkisi de finallik dizilerdi. Erken eşleşmeleri kötü oldu...
@xBUGRAx arkadaşın icabına bir görselle bakarsın artık7 numara dururken Dadı'ya oy verenleru kınıyorum. Zevksizler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?