4 Ocak 2022 Araf'ın Dileğinin 1 Dakikada Kabul Olması Olayı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak buna sesli güldüm malum yaşlandıkça kriz oluşturuyo bu durum @bazinga anlar aslında bu krizleri en iyi😅
@bazinga'nın krize gireceğini sanmıyorum, ancak gülme krizine girer ama yaş krizine girmez. Yaşı tecrübe olarak anlar, doya doya yaşar hayatı.
Filmlerden, dizilerden, belgesellerden, kitaplardan bunu öğrenmiştir.
Sen de kafaya takmazsın, bir kadın için zirve zamanlarını yaşayacaksın çünkü bu yaşlarda, yani en iyi zamanlarında olacaksın. Bir erkek için de tabii bu dönemler aynı şekilde.

Kim demişse zirve yalan hata yapma lüksümü elimden alıyolarmış gibi hissediyorum🥺

Kim demişse zirve yalan hata yapma lüksümü elimden alıyolarmış gibi hissediyorum🥺
Bana göre zirve, tabii kişiden kişiye göre değişir. Hata yapma lüksün tabii daha az olacak ama yine de yaparsın tabii hata ama çok büyük hatalar yapmak zorlaşır.
O zirve yılları yaşamakta olan @The_Erinch ve @Angelica'ya bağlanalım en iyisi, onlar daha tecrübeli. Ben sonuç olarak o zirve yılları yaşayan birisi değilim henüz.

Ben ne diyeceğimi anlayamadım bakakaldım öyle

Reactions: 12.Adam and Araf

Reactions: xemrexxx
Öncelikle hoşgeldin @primavera 😉 @xemrexxx nin dediği gibi cadaloz falanda değiliz bu arada gayette mülayim, sakin kişilikleriz sen bu mendevura bakma