4 Ocak 2015 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da sezonun ikinci yarısı başladı. Aralık ayı boyunca çoğu yapım tatile çıktı ve çok az dizi yayınlandı. Biz de reytingleri yayınlamayı durdurduk bu süreçte fakat sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte reytingler yeniden önemli bir hale geldi...

Günün en çok merak edileni elbette yeni ABC dizisi Galavant'ın performansıydı. Sezonun en farklı dizilerinden biri olan Galavant dört hafta boyunca Once Upon a Time yerine yayınlanacak ve dizi ilk bölümüyle Once Upon a Time'ı aratmadı ve oldukça sağlam bir başlangıç yaptı. Dizinin sonrasında yayınlanan Resurrection ve Revenge için ise işlerin yolunda gittiğini söylemek zor. Her iki dizi de 1 reyting sınırında.

Fox maç desteğiyle birlikte harika bir Pazar geçirdi. Hem The Simpsons, hem Brooklyn Nine-Nine hem de Family Guy çok yüksek reytingler alarak kanalı sevindirdiler. Bob's Burgers diğer üç dizinin gerisinde kalmış olsa da durumu hiç fena değil.

CBS dizileri Madam Secretary ve The Good Wife bıraktıkları yerden döndüler. İki dizi de aslında 18-49 yaş grubunda pek parlak reytingler almıyorlar ama hem toplam izleyici sayıları yüksek hem de iyi bir istikrara sahipler.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
07:00FOXNFL Football - Canlı12.6/2537.62
NBCDateline (7-9PM)1.3/46.24
ABCAmerica's Funniest Home Videos1.3/46.08
CBS60 Minutes0.8/27.52
08:00FOXThe Simpsons4.6/1210.51
ABCGalavant - YENİ DİZİ2.1/67.88
CBSMadam Secretary1.4/411.55
08:30FOXBrooklyn Nine-Nine2.9/56.02
ABCGalavant1.9/56.8
09:00FOXFamily Guy2.8/75.5
NBCCelebrity Apprentice - Yeni Sezon2.3/76.79
CBSThe Good Wife1.3/410.24
ABCResurrection1.0/34.1
09:30FOXBob's Burgers1.9/53.95
10:00CBSCSI1.2/48.48
ABCRevenge0.9/33.94

@destere senin galaıgulalı iyi başlamışş

revenge ile resurrection nolmuş öyle😱

Brooklynn Nine-Nine en son 2.2 ve 2.6 almıştı artış sürüyor.

Revenge 1'in altına düşmüş.😱 Sezon sonu biter artık herhalde.

The Simpsons'un böyle iyi gittiğini bilmiyordum.

@destere senin galaıgulalı iyi başlamışş

revenge ile resurrection nolmuş öyle😱
galavant iyi başlamış kutluyoruz diziyi
birde türkçe altyazısı çıksa daha bir şekil kutlayacaktım

unutmadan senle @Harunnn60 un revenge i geçmiş resurrection, ezmiş resmen üstünde tepinmiş dansedip kıvırmış
)) tebrik ediyoruz resurrection u

revenge 4.sezonda resurrection 2.sezonda ayrıca 2 dizide abc de yayınlanıyor 😕 bari başka bir dizinin örneğini verseydin

revenge 4.sezonda resurrection 2.sezonda ayrıca 2 dizide abc de yayınlanıyor 😕 bari başka bir dizinin örneğini verseydin
ABC falan anlamam sizin dizi 0.9 almış
bizim dizi resurrection esip gürlemiş hemde 1 barajını kolay atlamış
bu oranlarla resurrection bir 5 yıl daha devam eder

ne olursa olsun Revenge'yi satmam beni kandıramazsın
zaten sen emily için izlemiyormuşsunki
o gün itiraf ettin oylamada
kart kaynana madeline için izliyormuşsun diziyi o teyzelere düşkünsen resurrection dada öyle bir teyze var

diyorumki resurrection senin revenge le top gibi oynamış

bu arada @sokak sanati açıyor forumun bir sayfasını üç saat hatmediyor ama tek çıt çıkarmıyor nereye daldı acaba
son bir saattir bu sayfada

Dün gece açık kalmıştı Forum o nedenle yoksa 2 dakikada bitiyor işim konularda.

Galavant gayet iyi başlamış, tebrikler.

@sürgünüm @destere @yatutarsa @xemrexxx
ayy resurrection kaç haftalık radan dönmesine rağmen hala iyi reyting alamamış bu sezon final olucak büyük ihtimalle 10.bölüemde geldik 12 veya 13.bölümelrde final olabilir

@sürgünüm ve @destere öyle izliyor vlla

ayyy ama geçen yıl bitse bende birşey demezdim bu yıla uzaması hata oldu malesef 😳
kendi düşen ağlamaz derler? dizi düzelsin ha bugün ha yarın dedik dizi gittikçe dağıtmaya başladı
) aldığı oran çok bile , daha önceki bölümlerde @sürgünüm uyuduğunu söylüyordu ben hala uyuklamadan bitirebiliyordum
dünkü bölümde bende sıkıntıdan arada bir gidip şortla karın içine oturdum kendime gelmek için
öyle arada bir kar şokuyla uykuyu kaçırıp bitirebildim bölümü
)