4 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 10 32.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 35.5%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 8 25.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Flash Forward (ATV)

Oy: 1 3.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

Ne bıleyım hegun starın reytınlerını yazıyon yada konu ne olursa olsun konuyu starın reytınglerıne getırınce bende zannetım evde stardan baska bısey ızlenmıyor
))))))

Ne bıleyım hegun starın reytınlerını yazıyon yada konu ne olursa olsun konuyu starın reytınglerıne getırınce bende zannetım evde stardan baska bısey ızlenmıyor
))))))

3 tane televizyon var herkez istedigini izler ama yeni aldigimiz tv ben izliom %99 büyük ekranda

o dediğin olay haftasonu geyiği hafta içi o iş zor hanımların etkiside bir yere kadar çocukları evden gönderip kafa dinlemeyi tercih eder

endgame yok bir iki gündür onun tahminlerinin tam tersi dogru çıkıo genelde ona göre reytingleri biliyoduk simdi tahmin gücümüzde azalma hissetim ooAov You

o dediğin olay haftasonu geyiği hafta içi o iş zor hanımların etkiside bir yere kadar çocukları evden gönderip kafa dinlemeyi tercih eder

Hafta sonu bu dedıgn aılecek ve daha fazla yapılıyor. ama hafta ıcı bu oran az olsada yasanır. havalar daha yenı ısınıyor bu ılk hafta sayılır. bu ılk haftada mıllet kısın sıkıntısını atmak ısteyecek

endgame yok bir iki gündür onun tahminlerinin tam tersi dogru çıkıo genelde ona göre reytingleri biliyoduk simdi tahmin gücümüzde azalma hissetim ooAov You

Yenı tahmınler yapmak ıcın kendını kampa almıs olabılır. bakalım nasıl tahmınlerle gelecek
)))))

Bu muhteseme ne olmuş ab de felaket çöküş yasamış... Abi yine 2. Oldu ab de. ObgK tam düştü 1. Oluruz diyoruz muhteşeme ama yine daha dusuyo obgzkden.. Neyse ama bence haftaya yine toparlanır muhteşem.. Ama yinede fena düşmüş 13 :s

tns gelınce muhtesem o.b.g.z 15 alır haftaya muhtesem artar merak etme sen

öbgz yi kimse geçemez yakup rahat ol.. öbgz de ne kadar senaryo dumura uğrasada şu anda reytingde kral

tns ye güvenim sıfır 1040 kişiye göre bakalım reytingler ne olacak kesinlikle ülkeyi bırak bi ilçeyi bile yansıtamaz 1040 kişi bi okul kadar bile yok ya insanın aklı almıyo sonrada şu şundan fazla izlenmiş diyoruz

öbgz yi kimse geçemez yakup rahat ol.. öbgz de ne kadar senaryo dumura uğrasada şu anda reytingde kral

Zaten obgzknin büyük rakiplerine rağmen farkla geçtiğini görünce rahat oluyo insan zaten bende rahatım sen dert etme rahatsızlığımı...

Kuzey Güney'i izledim ve bence müthiş bir bölümdü. Heleki o son sahne süperdi.

Zaten obgzknin büyük rakiplerine rağmen farkla geçtiğini görünce rahat oluyo insan zaten bende rahatım sen dert etme rahatsızlığımı...

tamam madem dert etmeme gerek yok bende dert etmeyeyim... uyarını dikkate alacağım...

yakup salı günleri diğer yapımları eziklersin sonrada büyük yapımlar dersin psikolojini hala anlamış değilim

yakup salı günleri diğer yapımları eziklersin sonrada büyük yapımlar dersin psikolojini hala anlamış değilim

bana göre en iyisi obgzk. Ama ondan sonra mesela fatmagul, hayat d ediyor , kuzey Güney vs vs bu diziler gibi güzel yapımlarda var. Ve ben bunları beğendiğimide dile getiriyorum.. Bu kadar takip etmişsen Salı günkü yazılarımı, digerlernkinede bakmissindir...ama inan seninkinden daha iyi psikolojim!