4 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 6 31.6%
  • Red Kit - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Starin sinema kusagi dususte her hafta iyi film bulmayinca seyirci sinema kusagindan kopuyor. star neden turk filmi yayinlamaz da hep yabaci filimde israr eder bilemiyecegim. tirnak icinde entel gozukmek cok zor olsa gerek
)))))))

behzat ç ab de bilem ilk 10 girememis oda yavas yavas dusuyor. stara gecipte dusmeyen tek my var. onada anca yeni oyuncular doldurup duruyorlar
))))) yoksa baska turlu ayakta kalamiyacak herhalde

sen nie star muhalefet oluyorsunki devamli hayirdir ? totalde 15 ab 12.olmus behzat ç transfer edilmedi hatirlatirim 2 yıldır startv ekranlarinda yayinlaniyor
tabi daha hiçbisiy bilmeden yorum yaparsan böle olur

ama entellik konusunda yine çuvalladin
behzat Ç Olayinda kabul etki sen sadece elestiri yapan programlari izlemeden yorum yapan senaryo nasi isledigine dahil en ufak bir bilgi sahibi olmayan birisin

Son düzenleme:
YST bu pazar iki grubtada zirveyi kapmis ne diyebilirizki helal acun

UEK total de yine Eski günlerinden cok uzakta 7 reytingde kalmis, AB de ise 9 reytingle zirveyi kaybetmis.
Ben burda UEK AB de 12 reyting aldigi Zaman karsisinda rakip olmadigindan böyle yüksek demistim hakli ciktim.

Farkli Desenler Total de 3. Olarak cok basarili olmus, AB grubundada STV ortalamasinin üstünde.

Behzat c. Her zamanki gibi total de kötü AB de yetecek reytingi aliyor.

Al yazmalim biraz yükselmis ama hala cok gerilerde. Kim milyoner olmak ister ise alisildigi gibi basarili.

Red Kit beklenen reytingi almis ama tabiki daha iyi reyting alacak filmler var.

Avrupa Avrupa iki grubtada trt ortalamasinin üstünde.

Olayi kisilestirmesen keske.. alintiladigin yazida behcat c nin stara gectide dustu diye bisey varmi. ayrica behcat c iki kat transfer ucretiyle kendi kanalina transfer olan tek dizi
))))))))) burda star yonetiminin buyuk basarisini goz ardi etmemek lazim
))). ilk ona bile giremeyen diziye neden bukadar transfer parasi verilir hayret bisey
)))))

ikincisi behzat c nin iceregine nezaman elestiri getirdimde diziyi izlemeden senaryosunu elestirdin diyorsun. ben sadece behzat c ilk ona bilem girememis dedim. sadece siralamayi yorumluyorum..

stara patron mudehale etmeli. zaten beni affeti transferi yukardan birilerin midehalesiyle oldugu kesin.. bu yukardakiler starin tum sabah programlarini kaldirmali yerine adam akilli seyler koymali..

koskoca garanti bankasinin sahibi ntv cnbce ntvspor kraltv e2 gibi kanalı olan dogus yayin grubu melegi kaldıracagini zannetmiyorm bikere denk geldim oda sonuna karacadan tut butun mutfak reklamlarini almislar yayin canli seyirciler falan fistan var kaldirmazlar zaten ihtiyaçlarida yok ama kurtlar vadisi tekrari 15:00 koysa güzel olur

Ay yapim al yazmalimi kotu gidisine son vermek icin yonetmeni oyunculari ve senaristi degistirdi. dizideki kotu kadini ( gozde kansun ) diziden cikarmislar. onun yerine yeni bir oyuncu dahil etmisler allah var yeni gelen kiz basroldeki kizdan (ozge ozprinci , magazinciler icinde populer olmasindan oteye bir marifeti yok) hem daha iyi rol yapiyor hemde daha guzel... ay yapim hatasini anladi ama gec anladi yanlis oyuncu ve senaryo secimiyle guzelim alyazmalimi mahffetiler. bu saaten sonra zor toparlanir. ama yavas yavas kendine gelebilir pazardan tekrar pazartesine gecebilirse

seneye melek mulek yoktur kesin. starin basindakiler e-2 yontmediklerini anlasinlar. artik. tutkiye amerika degil. amerikadaki kadin programlarini kopyalarak bu isler olmaz.. yeni ilgi cekici seyler bulmalilar

tahminlerimde yine yanılmadım yetenek sizsiniz iki gruptada zirvede
farklı desenler süper gitmiş çok doğal bence

pehh.hele bak yaa..adil değil ki bu reytingler.stv farklı desenler dizisi 3 üncü olmuş pehh..
arka sıradakiler ve al yazmalım izledim tabiki.
eve düşen yıldırım 9 mart 2012 cuma 22-30 da başlıyor

Farklı Desenler çok iyi oranlar almış. Samanyolu TV hafta sonu çok iyi sonuçlar alıyor

farklı desenlerin bu aldığı oranların fazlası var azı yoktur

behzat ç yine zirvede..helal olsun behzat...

farklı desenler dizisi için çok fazla masrafa gerek yok üçbeş tane vasat işsiz ucuza gelecek oyuncu, kırık dökük bir kamera yine işsiz güçsüz bir yönetmen bulman yeterli çekimleride gecekondu mahallesinde yap, lafların arasına bolca kader kısmet ekle al sana taş gibi dizi hem ucuza hem de reytingi bol yumurta kıvamında bir film...
bu tarz diziler için görüntü yönetmeni gerekmez kameraman o işi yapar..
kostüm dekor gerekmez mahallenin yaşlı kadını cevriyeye sor o söyler.

Ne saçmaliyorsun bilader

Y.S.T zirveyi kapmış bana kalırsa da kapmalı çünkü Umutsuz Ev Kadınlarından çok çok daha iyi...Dün Yetenek Sizsinizde Nurullah vardı reytinglere etki etmiş midir bilemem ama kesinlikle çok içten biri ve bana kalırsa dansta deil de komedyenlikte kendini geliştirmeli çünkü dans etmiyo resmen tepiniyo ama milleti gülmekten kırıp geçiriyo..Bana kalırsa dün gece kesnlikle Ahmete en büyük haksızlık yapıldı onun showu geçemediyse bi üst tura yazık olmuş demektir acun bence Ahmeti survivora götürsün Tanere benziyo reytingde Mustafa topaloğluya ii götürürler reyting işini...Bir de Farklı Desenleri izledim süper bi dizi bence Kanal D de felan olsaydı ve daha açık saçık olsaydı bugün 1.liğe oynayabilirdi..

Ben buna gülerim arka sıradakiler özeti 93ncü olmus reyting sahte belli arka sıradakiler yeni bölümü ilk 100'a giremedi nasıl inanalım böyle reytingmi olur farklı desenler umutsuz ev kadınları dizileri hiç begenmedim izledim cok vasat arka sıradakiler zaten 5 senedir yayınlanıo fena degil ama güzel dizi suan ölçüm var arka sıradakiler share:9.24 vlla yalan degil gerçek ölcüm var bnde zaten babam reytingde calısıyıo ..!

Demek usenmeden diziyi izledin
)))) ben stv en son yillar once sirlar dunyasini izlemistim. gulmekten oldum.ondan sonra yuzune bakmadim.. demek degisen bisey yok stv de ayni seyleri isitip isitip insanlarin onune koyuyor

Demek usenmeden diziyi izledin
)))) ben stv en son yillar once sirlar dunyasini izlemistim. gulmekten oldum.ondan sonra yuzune bakmadim.. demek degisen bisey yok stv de ayni seyleri isitip isitip insanlarin onune koyuyor

her film konusunda fikir sahibi olmak için 20 dakika izlemişimdir tahammül sınırım bu kadar
samanyolu dizileride hiçbir zaman değişiklik olmaz, hep birbirlerinin benzeridir.. ayrıca üç beş tane kadrolu vasat oyuncusu vardır.. stv nin her filminde oynar bunlar.. masrafsız cillop gibi filmler ortaya çıkar