4 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 6 31.6%
  • Red Kit - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz mi ? Umutsuz Ev Kadınları mı ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Behzat Ç, Al Yazmalım, Araf Zamanı, Red Kit ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Umutsuz Ev Kadınları, iki grupta da zirvenin hemen ardında 2. oldu.

Farklı Desenler, totalde atağa kalkarak 3. sıraya yükseldi.

Kanal D'de yayınlanan "Ben Efsaneyim" filmi iki grupta da çok iyi sonuçlar almayı başardı.

Star'da yayınlanan "Red Kit" filmi 9-10 share alarak iyi sayılabilecek bir sonuç elde etti.

Araf Zamanı, A/B grubunda bu hafta ciddi oranda toparlandı. Dizinin yine de oranlarını biraz daha yükseltmesi şart.

Behzat Ç. alışıldığı gibi totalde kötü, A/B'de ise iyi gitti.

Al Yazmalım iki grupta da çok gerilerde kaldı.

TRT 1'de yayınlanan "Avrupa Avrupa" özellikle A/B'de iyi sonuçlar aldı.

Son düzenleme:
yetenek sizsiniz türkiyeyi izledim nurullah selim 1.olarak yarı finale yükseldi :D

Arka Sıradakiler dizisini seyrettim şuana kadar 8 bölüm yayınlandı en güzel ve heycanlı 6. 7. ve 8. bölümdü. Yinede herşeyi tadında bırakmak gerekirdi tekrar başlaması saçma olsada güzel bi dizi :) Ama keşke üniversiteden başlasalardı :J

ret kit izledim sevmedim berbattı.

behzat ç. izledim her zamanki gibi süperdi..

Arka sıradakileri izledim kardeş ben bu reytinglerde inanmıyorum ilk 5 sezon 1.2.3nci oluyodu simdi ilk 100'a giremiyo reyting şike düsünüyorum kardesim. ..! gerçek reyting istiyoruz. Arka sıradakiler Bu reytingi haketmiyor .!

Arka sıradakileri izledim kardeş ben bu reytinglerde inanmıyorum ilk 5 sezon 1.2.3nci oluyodu simdi ilk 100'a giremiyo reyting şike düsünüyorum kardesim. ..! gerçek reyting istiyoruz. Arka sıradakiler Bu reytingi haketmiyor .!
Dizi önce isim değiştirdi sonra final yaptı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yeniden başlayıp üstüne kanal değiştirip az izlenen bir kanala geçti. Bence gayet normal ilk 100'de olmaması...

Dizi önce isim değiştirdi sonra final yaptı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yeniden başlayıp üstüne kanal değiştirip az izlenen bir kanala geçti. Bence gayet normal ilk 100'de olmaması...
Ozan Kardesim arka sıradakiler bunu hak etmiyo gercek reytingler olsa ilk 10'a girerdi benimle iddia girmee 😉 Bakalım reyting sonuçları nolacak ilk 100'a giremiosa fox tv geri alınmalı

Totalde umutsuz ev kadinlari abde yeteneksizsiniz zirvede al yazmalim yine 30larda behzat ç totalde 30dişinda abde ilk 20de olacak araf zamani totalde iyi abde vasat gidecek arka siradakilar ilk 100de olmayacak red kit çox iyi ilk 10da ola bilir totalda vasattir

Uek totalde ytst ab de zirvede olacak al yazmalim 30larda araf zaman totalde ilk 20de abde ilk 40dadir behzat ç totalde ilk 40da abde ilk 20de olacak arka sıradakilar ilk 100de olmayacak kim milyor ister her iki grupta 10da bunlar benim görüşlerim

Iyi share almis saatine göre:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]58[/TD]
[TD]SADECE ARKADAŞ[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:47:01[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]01:07:44[/TD]
[TD]1,71[/TD]
[TD]12,32[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD] RED KIT[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 19:58:02[/TD]
[TD] 22:05:33[/TD]
[TD] 01:35:35[/TD]
[TD] 3,91[/TD]
[TD] 10,05[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD] 13[/TD]
[TD] BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 22:17:37[/TD]
[TD] 24:00:36[/TD]
[TD] 01:21:28[/TD]
[TD] 3,72[/TD]
[TD] 10,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10 share geçmisler güzel

Ozan Kardesim arka sıradakiler bunu hak etmiyo gercek reytingler olsa ilk 10'a girerdi benimle iddia girmee 😉 Bakalım reyting sonuçları nolacak ilk 100'a giremiosa fox tv geri alınmalı

Sadece özeti girmiş ilk 100'e. Gerçek reytingler falan demek hayalcilik olur Arka Sıradakiler'in izlenmediği bariz bir şekilde ortada. TNT'den zaten sadece birkaç program girebiliyor ilk 100'e.

bana göre yeteneksizsiniz türkiye hafta sonu 1.ci olmasının nedeni millet eglence sevio

ama hafta içi pazartesi total grubunda arka sokaklar birinci oluyor

çarsamba belli zaten m.yüzyil

Reytinglerle İlgili Genel Bir Yorum

Kanal D

Umutsuz Ev Kadınları Düsüs Yasamıs

Show Tv

Yeteneksizsiniz aynı totalde 9 almıs

Star Tv

Red Kit Filmi Totalde 15 A/B 12.Olarak İyi bir performans gösterdi ama Sakar Polis 6 Reytingi Aştıgını Belirterek Komedi Filmleri Daha Çok tutuyor

Atv

Al Yazmalım Tam Bir Hayal Kırıklıgı

Kim Milyoner İster Mükemmel bir Yapım

Fox Tv

Gülbin Tosun Fox Ana Haber Gönülden Kutluyorum

yetenek sizsiniz çok iyi gderek umutsuz ev kadılarını geçmiş...

I am a Legend ( Ben Efsaneyim ) defalarca yayınlanmasına rağmen iyi reytingler alıyor ...