Bende öyle yaptım, bu bölüm biraz daha uzundu.Netten izledim ama sure uzun o sebepl Dün gece yarısını izledim bugünde yarısını.
Bende öyle yaptım, bu bölüm biraz daha uzundu.Netten izledim ama sure uzun o sebepl Dün gece yarısını izledim bugünde yarısını.
Bende öyle yaptım, bu bölüm biraz daha uzundu.Malum havalar biraz hastayım erken yattım.Sabah uyandım bölümü bitirdim ben de.
Gördüğün gibi reytingler gayet iyi. Ben izlemiyorum, ama başarısını da göz ardı edemeyiz yani.@Aserat daha dün konuştuk, bunun üzerine Heredot Cevdet Saati AB grubunda 10. olmuş, ABC1'de 12. olmuş, TOTAL'de ise 26 olmuş.
Evet iyiymiş, benim pek dikkatimi çekmiyordu açıkçası.Gördüğün gibi reytingler gayet iyi işte. Ben izlemiyorum, ama başarısını da göz ardı edemeyiz.
Bugün Perşembe ve doğal olarak Diriliş yok. Ama maçtan önce yayınlandığı için bu sonuçları yeniden görmemiz olası.Evet iyiymiş, benim pek dikkatimi çekmiyordu açıkçası.Bakalım bugün ne yapacak, belki de Diriliş etkisiyle iyi gitmiştir.
ahaha dün totalde 68. olmuş, ab'de 39.Evet iyiymiş, benim pek dikkatimi çekmiyordu açıkçası.Bakalım bugün ne yapacak, belki de Diriliş etkisiyle iyi gitmiştir.
ayol bu iş yakışmakla mı tutuyor neco 13 yıldır mimik yapmayı öğrenemedi vadi hala 7 alıyorKara Sevda için;
"Ay bu ne, bu kızla hiç yakışmamışlar,bu dizi tutmaz" diyenlere
( @xemrexxx gibilerine ve diğerlerine ) Neslihan'ım CAPPAK'S yapmış
Tebrikler Kara Sevda'ya ve bir Kara'lı dizi daha tutmuş bulunuyor
Forum üyeleri;ayol bu iş yakışmakla mı tutuyor neco 13 yıldır mimik yapmayı öğrenemedi vadi hala 7 alıyor
ben de tutmaz diyordum nasıl tuttu anlamadımForum üyeleri;
"aman bunlar yakışmıyor,Burak kendine yazık etti" diyerekten sallıyorlardı bol keseden,şimdi niye sesleri çıkmıyorAyrıca sen de tutmaz diyordun laf karıştırma şimdi araya
Aha da bu uyumla tuttu :ben de tutmaz diyordum nasıl tuttu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?