4 Kasım 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dirilisi hic izlemiyorum ama hep birinci olmasina seviniyorum. Dilerim dizinin basarisi uzun sure devam eder.
Eve dönus zorlu rakiplerine ragmen cok guzel reytingler aliyor. Takip etttigim bir dizi, biraz soguk bir havasi olsada konusu guzel ve ilgi cekici.

Kara Sevdaya gecenlerde baktim tekrarina guzel dizi. Klassik bir dizi olsada izlettiriryor kendini ama ben cok uzun soluklu olacagini sanmiyorum, ikinci sezonu olursa dusecegini dusunuyorum. Bugun tramvayda bir yabanci kadin (arapti galiba) telefonundan izliyordu alt yazili olarak

@Aserat daha dün konuştuk, bunun üzerine Heredot Cevdet Saati AB grubunda 10. olmuş, ABC1'de 12. olmuş, TOTAL'de ise 26 olmuş.

Gördüğün gibi reytingler gayet iyi işte. Ben izlemiyorum, ama başarısını da göz ardı edemeyiz.
Evet iyiymiş, benim pek dikkatimi çekmiyordu açıkçası.
Bakalım bugün ne yapacak, belki de Diriliş etkisiyle iyi gitmiştir.

Evet iyiymiş, benim pek dikkatimi çekmiyordu açıkçası.
Bakalım bugün ne yapacak, belki de Diriliş etkisiyle iyi gitmiştir.
Bugün Perşembe ve doğal olarak Diriliş yok. Ama maçtan önce yayınlandığı için bu sonuçları yeniden görmemiz olası.

Kara Sevda için;
"Ay bu ne, bu kızla hiç yakışmamışlar,bu dizi tutmaz" diyenlere
( @xemrexxx gibilerine ve diğerlerine ) Neslihan'ım CAPPAK'S yapmış

Tebrikler Kara Sevda'ya ve bir Kara'lı dizi daha tutmuş bulunuyor

ayol bu iş yakışmakla mı tutuyor neco 13 yıldır mimik yapmayı öğrenemedi vadi hala 7 alıyor

ayol bu iş yakışmakla mı tutuyor neco 13 yıldır mimik yapmayı öğrenemedi vadi hala 7 alıyor
Forum üyeleri;
"aman bunlar yakışmıyor,Burak kendine yazık etti" diyerekten sallıyorlardı bol keseden,şimdi niye sesleri çıkmıyor
Ayrıca sen de tutmaz diyordun laf karıştırma şimdi araya