4 Kasım 2014 Salı Reyting Sonuçları

yorumun sert olmus 1 gun dustu diye batti denmez.
dusmedi ama batdi 5 reytingden 2 reytinge birden dusmesine batdi denilir bana gore yani 5.50 alan bir haber bulteni 2 reytingde fatih portakalda 3 falan aliyodu bu sezon baslarinda buyuk atak yaparak 4 ustuye yukseldi yani izleyci artik haber kanalini buldu gibi yinede bugun belli olur

show da basliycak olan degisim adli program star tv de baslicak

Son düzenleme:
Abartmakta ustune yok gibi ort. 4.50 falandir dun 3.90 almis buna batti degil ufak dusus denir.

kaçak biraz yükselmiş bi 5 i geçse süper olacak
maç rezil oyuna rağmen yine izlenmiş tabi

Abartmakta ustune yok gibi ort. 4.50 falandir dun 3.90 almis buna batti degil ufak dusus denir.​
Ufak dusuk Digil pazartesi 4.79 almisd ab de 4.08 ab de 2reyting birden kaybetmis

Abartmakta ustune yok gibi ort. 4.50 falandir dun 3.90 almis buna batti degil ufak dusus denir.
Ufak dusuk Digil pazartesi 4.79 almisd ab de 4.08 ab de 2reyting birden kaybetmis
Total'de 0.8 Ab'de 1.6 dusmus senin dedigin gibi 5'ten 2'ye dusme gibi bir durum yok ortada.

Küçük Ağa totalde 7 reytingi geçmiş devamını bekliyoruz.

Kanal D Haber totalde iyi gitmiş.

Şansa davet bence Kanal D için çok güzel program.Çok maddi gideri de yoktur ve AB'de iyi reytingler alıyor.

Total'de 0.8 Ab'de 1.6 dusmus senin dedigin gibi 5'ten 2'ye dusme gibi bir durum yok ortada.​
Genel olarak dedim ben Star Haberi 5.40larda falan gordum de gecenlerde neyse baklaim bundan boyle ne yapcak

Küçük Ağa dün akşam boşlukta gayet iyi gitmiş , maç başlayana kadar insanların tercihi olmuş ve 7 reytingi görmüş , Tebrikler.

Su ve Ateş vasat gitmiş ben daha iyi gitmesini beklerdim , Eyvah Eyvah gayet güzel gitmiş.

Maç gayet güzel gitmiş , Star Tv'nin yüz akı bu maçlar , Tebrikler.

O Ses Türkiye gayet iyi gitmiş , Totalinin kötü olduğunuda söylemek lazım.

Ütopya batmış. Halk sevmedi bu programı , bende saati erkene alınca bıraktım izlemiyorum artık. Bakalım Acun ne karar verecek program hakkında.

Cüneyt Özdemir ile Kanal D Haber yükseliş yaşamış , oturdukça dahada yükselecektir. Nasıl sunuyor ben bir türlü izleyemedim boş zamanım olmadığı için.

Ekip 1 maça rağmen 2 reytingin üstünde kalmayı başarmış