Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
o ses yine çok komikti gökhan çok tatlıbu sene gökhanı,ebruyu ve hadiseyi tutuyorummurat inşallah 4.cü olur da görür gününüyasemin ilk 4e kalır bence çok büyük sesi var kazanabilir de benim favorilerimden birisio ses total 11.51 reytinge ab 13.61e çıkmış uçuyo çok iyi yakaradayı da total 9.83 reyting ab 9.99 reytingle çok iyi gitmiş yine tebriklerrecep ivedik total 4.37 almış hala çok izleniyor abde 3 almışbüyük risk çok güzel yarışma artık hergün izliyorum oranlarıda gayet iyi total 2.74 ab 3.92kanald nin filmi 3.26 reyting alabilmiş bu sefer absi kötü , fatih te total 1.19 ab 1.1 dizinin bu kadar batacağı kimin aklına gelirdi
o ses yine çok komikti gökhan çok tatlıbu sene gökhanı,ebruyu ve hadiseyi tutuyorummurat inşallah 4.cü olur da görür gününüyasemin ilk 4e kalır bence çok büyük sesi var kazanabilir de benim favorilerimden birisi
o ses total 11.51 reytinge ab 13.61e çıkmış uçuyo çok iyi ya
karadayı da total 9.83 reyting ab 9.99 reytingle çok iyi gitmiş yine tebrikler
recep ivedik total 4.37 almış hala çok izleniyor abde 3 almış
büyük risk çok güzel yarışma artık hergün izliyorum oranlarıda gayet iyi total 2.74 ab 3.92
kanald nin filmi 3.26 reyting alabilmiş bu sefer absi kötü , fatih te total 1.19 ab 1.1 dizinin bu kadar batacağı kimin aklına gelirdi