4 Haziran 2014 Çarşamba Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,525
Puanı
1,061
4 Haziran 2014 Çarşamba günü reyting yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki mesajlarınız mesaj sayınıza etki etmeyecektir.

Bu akşam ekrana gelecek olan Kara Para Aşk, Kızılelma, Ankara'nın Dikmen'i, Not Defteri ve Muhteşem Yüzyıl dizi yorumlarınızı dizilerin yorum konusuna yapmanızı dileriz.

TV'de Ne Var öğrenmek istiyorsanız lütfen tıklayın.

İyi yorumlar, keyifli bir akşam dileriz.

ağlatan dansa simdi rastladım nasil abartılı nasil berbat oynuyorlar sanırım bu oyunculukla ağlatan dans bizi gülmekten aglatacak

ağlatan dansa simdi rastladım nasil abartılı nasil berbat oynuyorlar sanırım bu oyunculukla ağlatan dans bizi gülmekten aglatacak
İlk bölüm etkisiyle olur zamanla oturacaktır hoş daha izlemedim ama tekrarına bakacağım Sevdaluğu yaktılar. :(

İlk bölüm etkisiyle olur zamanla oturacaktır hoş daha izlemedim ama tekrarına bakacağım Sevdaluğu yaktılar. :(
sevdaluga kötü diyorduk sevdaluktan bin kat kotu bir dizi showtvde akil tutulması var bu kaşar berbat bir diziyi nasil sevdalun yerine geldi

My reklam 22:36. Melun Star. ss

la bu my yi kim izliyor ben hala şaşıyorum ciddi söylüyorum halk içinde izlenmiyor bikaç kere 9-10 arası merkezdeydim esnafın tv lere bakıyorum yok arkadaş izleyen göremedim bugünde bakıyorum etraftaki evlere 5 tv ye baktım 1 i bile star açmamış
kızılelma kara para aşk hıyanet sarmalı izleniyodu
medyanın şişirmesinden başka bişey değil
Bizim evin aşağısındaki berber açmış izliyordu :D

Ankaranın Dikmeni ni bu haftaki reytingler ne olacak merak konusu
Muhteşem Yüzyıl da baya heyecanlıymış🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking