4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Survivor, yine açık ara zirvede. Özellikle A/B'de rakiplerine ciddi fark attı.

Sultan, ikinci bölümüyle de başarısını sürdürdü. Dizi iki grupta da 20 shareyi geçip gün ikincisi oldu.

Arka Sokaklar, yazın gelmesi ve özetsiz yayınlanmaya başlamasıyla düşüşe geçti.

Yer Gök Aşk, reyting olarak düşse de A/B'de sıralama olarak ciddi bir yükseliş yakaladı ve yeniden ilk 5 içerisine girdi.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, sezon finali ile A/B'de iyi gitmesine karşın totalde oldukça kötü bir performans gösterdi.

Son haftaların yükselen dizisi Bir Çocuk Sevdim, yine genel ortalamasının üstünde sonuçlar almayı başardı.

TRT'nin fenomen dizisi Leyla ile Mecnun reytingleriyle kanalını güldüremiyor. Dizi, sezon finaliyle oldukça düşük oranlar aldı.

Star'ın yarışma programı Büyük Risk, ünlü konuklarına rağmen yine beklentilerin çok uzağında kaldı...

Son düzenleme:
beni affet bir çocuk sevdim yer gök ask yükselise geçer

sultan düser ama çok deil arka sokaklar artar

Birand az önce bülteni erken kapattı ve sebebi Sultan'ın başlayacak olması olarak belirtti. :D

Sanırım fark etmemiş geçen haftayı. :D

beni affet reytingi pazartesi 4:15 falan salı 4:65 çarsamba 5:15 persembe 5:20 cuma :5:25 yani günden güne artiyor bunun sebebi ne acaba pazartesi en düsük 4:15 alio sali 4:65e fırlıo

beni affet reytingi pazartesi 4:15 falan salı 4:65 çarsamba 5:15 persembe 5:20 cuma :5:25 yani günden güne artiyor bunun sebebi ne acaba pazartesi en düsük 4:15 alio sali 4:65e fırlıo

Arkası yarın türü bir dizi olduğu için ara verilince büyüsü bozuluyor sanırım. :)