4 Eylül 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Total'de 3. AB ve ABC1'de zirvede yer almış dizi. Reytingler hala açıklanmamış sadece sıralama belli.

Reactions: STAR
KIRMIZI ODA
TOTAL : 4.25
AB : 6.10
ABC1 : 5. 85

REYTINGLERİ BELLI OLDU

Malesef diziyi izliyemedim ama Dizi ve Binnur Kaya Trend olduğu için başarı elde edeceğine inandım ki ratinglerde özellikle kalifiye tarafta 6 ratingi geçerek başlamış, bence önü açık çünkü çok ciddi olumlu övgüler var; takrarları ile birlikte yeni hafta dahada yükseleceğine inanıyorum.

Dizi AB ve ABC1 dizisi olacaktır..Total zaten her zaman karmaşıktır.

Tebrikler @Aserat

''Kırmızı Oda'' çok iyi başlamış, çok çok sevindim. Yorumları da oldukça güzeldi, yolu açık olsun şimdiden.

'Gerçeğin Peşinde' bu sezon gayet güzel gidiyor, oranları çok iyi.

'Bay Yanlış' da yükseliş yaşamış, yerini sağlamlaştırır umarım.

TOTAL

19 | GERÇEĞİN PEŞİNDE | STAR TV | 1.49 | 9.86
Tebrikler Serap Paköz..

Reactions: offensive
Binnur Kaya ve Serap Paköz tebrikler canlarım

Reactions: STAR
Kırmızı Oda tam da beklediğim gibi başlamış. Haftaya daha da artacaktır. Harika bir ilk bölümün etkisiyle daha çok konuşulur.

Bay Yanlış da Masterchef’in yokluğunda izleyici çekmiş. Güzel artış yaşamış.

Kırmızı Oda daha ilk bölümden zirveye oturdu. Bu dizi ilerler gider. 😍.

BAY YANLIŞ'IM HAFTAYA DAHA DA ARTAR. ÇÜNKÜ AŞK DOLU BÖLÜM GELİYOR AŞK!
@Angelica
GELECEK BÖLÜMDEN GÖRÜNTÜ

Son düzenleme:
Reactions: Emre Ozansoy
kırmızıoda dizisiğni demin izlerken gerçek kesit aklıma geldi.

Kırmızı Oda çok iyi başlamış.
Olumlu yorumların da etkisiyle gelecek hafta izleyicisini arttırıp Total'de 5+, AB'de 7+ alır bence. Sadece temponun bir tık daha yükselmesi lazım o da çözülmeyecek bir sorun değil. Tebrikler Binnur Kaya, Gülseren Budayıcıoğlu, Acun Ilıcalı, OGM Pictures ve tüm ekibe.

Of hala Bay Yanlış denilen şey mi izleniyor şaka gibi. Kırmızı Oda yükselince ve Arka Sokaklar, Hercai, Babil gelince kendisine bay bay yanlış deriz artık.

bence bu dizi başarılı olur..şiddete hayır bence

Bu arada Menajerimi Ara'nın 22.15 tekrarı da iyi gitmiş gelecek hafta 7+ gelir artık.
Yeni Hayat tekrarı da iyi izlenmiş bakalım ne kadar yükselecek.