Damien Duff
Favori Üye
Ay saçma bir haber bu.Sözcü açıkladı
Zannetmem pana filmle röportaj yapmışAy saçma bir haber bu.
Perşembe günü olacak Vadi.
Cikardiklari adam yerine donuk bir adam getirmişler aayrıcasenaryo da cöktüValla helal olsun özelden konuşurken sen düşecek düşecek diyordun ben günlük dizi öyle kolay düşmez diyordum ama bildin.
Oysa Unutma Beni 8. sezonunda harikalar yaratıyor.
Sen de her yoruma muhalefet oluyonYeni başladığında karşısında Survivor Kara Ekmek ve Arka Sokaklar varken 7 almıştı.
Kara Ekmek'in 5 alacağını hiç sanmıyorum ben.
Beni Affet ab'de hayal kırıklığı yarattı.Dün 45. sırada olan dizi şimdi 95. olmuş.
Kiralık Aşk 11 reyting almış Karagül korksun bizden.
kendal ağan hazırlık yapmış mı nerimana karşı yoksa geçilecek miSen de her yoruma muhalefet oluyon
Valla biri gelmiş 90 bölüme diğeri daha 15 bölüm olmamış dur bakalımkendal ağan hazırlık yapmış mı nerimana karşı yoksa geçilecek mi
olsun hzılı uçup çabuk da bitebilir bak hde başladı 15 i buldu ama çabuk çökmüştüValla biri gelmiş 90 bölüme diğeri daha 15 bölüm olmamış dur bakalım
HDE çok daha erken çöktü o kadar güçlü rakibi varken totalde zirve alan dizi rakipler gidince yıkıldıolsun hzılı uçup çabuk da bitebilir bak hde başladı 15 i buldu ama çabuk çökmüştü
Arka sokaklarda hazırlık yapıyor cevher konusu geri dönüyorkendal ağan hazırlık yapmış mı nerimana karşı yoksa geçilecek mi
Nerimanım hepsini ezecek.olsun hzılı uçup çabuk da bitebilir bak hde başladı 15 i buldu ama çabuk çökmüştü
karagülde önemli ayrılıklar oalcaktı herhalde nöro koriş ittifakını görünce vazgeçtiler tüm başroller hala dizideHDE çok daha erken çöktü o kadar güçlü rakibi varken totalde zirve alan dizi rakipler gidince yıkıldı
Atma be öyle bir haber hiç çıkmadı uydurmakaragülde önemli ayrılıklar oalcaktı herhalde nöro koriş ittifakını görünce vazgeçtiler tüm başroller hala dizide
zaten necoş ve koriş desteği de var kadınınNerimanım hepsini ezecek.
yapımcı kendi açıkladı önemli ayrılıklar olacak diyeAtma be öyle bir haber hiç çıkmadı uydurma
Kendal napar sence?zaten necoş ve koriş desteği de var kadının
yapımcı kendi açıkladı önemli ayrılıklar olacak diye
bence kendalla teyze oğlu sevgili olur diziyi anca o kurtarırKendal napar sence?
Ananem izliyor diziyi.bence kendalla teyze oğlu sevgili olur diziyi anca o kurtarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?