4 Eylül 2011 Pazar Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Yeni gününe taşınan Ay Tutulması totalde 1. A/B'de 3.olarak günün en başarılı yapımı oldu.
Geceye filmler de damgasını vurdu. TV'de ilk kez yayınlanan İncir Reçeli, Rocky Balboa, Alacakaranlık Efsanesi: "Yeni Ay" çok iyi sonuçlar aldılar.
Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Prensesin Uykusu filmi ise Fox'a büyük şok yaşattı. TV'de ilk kez yayınlanan film A/B'de sadece 1 share aldı!
ATV'nin yeni sezon dizilerinden Seni Bana Yazmışlar da iyi gitti ve yine üst sıralarda yer aldı.

Son düzenleme:
İzlediklerim:
- Leyla ile Mecnun (Tekrar)
- Rocky Balboa (TV'de ilk kez)
- Geniş Aile (Tekrar)

Rocky Balboa:
Bir zamanların efsane dövüşçüsü artık yaşlanmış hâldeydi. Dünya Şampiyonun karşısına çıktı yıkıldı, yıkıldı ama 10 raund dayanma başarısı gösterdi. Boşta durmadı Rocky'de vurdu. Oğlu'da yanındaydı. 10 raund dayandı ve Şampiyon gibi karşılandı. Çok güzel bir filmdi bunu rahatlıklar söyleyebilirim.

Ayrıca Leyla ile Mecnun'u gündüz en son bölümünü izlememe karşın tekrardan izledim ve yine çok güldüm. Gece ise, Geniş Aile'nin en son bölümünü izlememe karşın tekrardan izledim ve yine çok güzel bir bölüm olduğu yine dikkat ettim.

Yeni gününe tasinan ve basrollerini; Naz Elmaz, Kenan Ece ve Nur Erkul paylastigi "Ay Tutulmasi" dizisi totalde zirvenin sahibi olmayi basarmis ve A/B'de iyi giderek 3.olmus. Bu dizinin gelecegini parla görüyorum. Umarim her hafta böyle basarisini sürdürür. Güzel bir dizi, ben sahsen izlerken zevk aliyorum ve en önemlisi bu benim için.

ATV'de yayinlanan ve Yeliz Kuvanci, Ali Il, Cemal Hünal ve Dilsad Çelebi'nin yer aldigi ve dün 5.bölümüyle ekrana gelen "Seni Bana Yazmislar"da basarisini sürdürmüs.. Ama geçen haftalardaki zirvenin yerlerini mumla ariyor. Ama bu dizi böyle devam ederse, iyi olur ATV için. Umarim bu dizide basarisini sürdürür, çünkü bu tarz dizilerden Türkiye'de nadir geliyor ekranlara.

Kanal D'de yayinlanan "Incir Reçeli" filmi iyi gitmis. Ben filmi izleyemedim, ama en kisa zamanda izlemeyi düsünüyorum. Çünkü filmin teaser fragmanini çok begendim ve çok etkilendim. Umarim en kisa zamanda filmi izlerim ve daha net bir yorum yaparim.

Dün ne izledim?:

Ay Tutulmasi (STAR)

Ay Tutulması yeni gününde süper giderek Totalde 1. , A/B'de 3. olmayı başardı. Star bu sezona damgasını vuracak gibi.
Kanal D'de ki Rocky Balbao filmi iyi giderek A/B'de 1. olmayı başardı.
İncir Reçeli de iyi giderek A/B'de 2. olmayı başardı.
Seni Bana Yazmışlar rakiplerinin güçlenmesiyle beraber 6. sıraya düşmüş. Ancak yine de başarılı.
Çek Bakalım yine gerilerde kalmış. 1-2 hafta içinde yayından kaldırılır.
Pasaport her iki grupta da ilk 30'a bile girememiş. Program böyle giderse en fazla 2-3 hafta daha yayında kalır.
FOX TV'de yayınlanan Prensesin Uykusu adlı film çok kötü giderek FOX'a kötü bir geçirdi.

Reyting hakkında yorumum;
- Ay Tutulmasına gün değişikliği yaramış ve Total'de 1., A/B'de 3. olmuş. Çoğunlukla 'vasat kadro' demiştik ama onlar vasat'ı aştılar.
- Alacakaranlık "YENİ AY" filmini Show TV daha öncede yayınlamıştı ama şimdilerde yine yayınlamış, yine iyi reyting almışlar.
- Rocky Balboa, Total'de 5. olurken, A/B'de 1. sırada yer almış. Benimde izlediğim film başarılı bir performans sergilemiş.

Çoğunlukla filmlerin yer aldığı günde zirvede Total'de 'Ay tutulması' adlı dizi 1. sırada yer alırken, A/B'de 'Rocky Balboa' adlı film 1. sırada yer aldı.

İncir reçeli ve alacakaranlık gibi filimlerin olduğu günde bu kadar başarılı sonuçlar alıdysa ay tutulması yeni sezonda iddalı olacakdır