4 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Yayın tarihinin bin kez değişmesine, yeni rakiple aynı gün başlamasına ve önemli derbiye rağmen Ben Leman gayet iyi başlamış.
Hatta geçen hafta AB'de 3.40 alan Gönül Dağı yükselmeseymiş direkt onu geçip 1. olarak bile açabilirmiş ama yine de potansiyeli olduğunu ortaya koymuş. Üstelik tekrarının iki grupta ilk 10'a girmesi de sonraki hafta adına umut verici bir gelişme. Biraz uzun olmasına karşın güzel ve derdini iyi anlatan bir bölümdü o yüzden yükselip kendine yer edineceğine inanıyorum.

Aynadaki Yabancı da iyi reyting almış ama Ben Leman'la aynı seviyede açmasına rağmen (hatta iki grupta ondan düşük) niye ona harika denip Leman'a beklenti altı dendiğini anlayamadım. Her şey işimize geldiği gibi.
Can Borcu'ndan daha yüksek alarak şimdilik ilk görevini yerine getirmiş tekrarı daha az izlense de Total için cazip bir alternatif olması şaşırtmaz.

Gönül Dağı bu hafta yükselmiş ama eski geçilmez zamanlarından çok uzakta. Dedemiz artık gençlerin önünü açsa iyi olur.

Güller ve Günahlar açıkçası içerik olarak tutacak bir dizi izlenimi vermiyor ama son dönemde Kanal D yeni dizilerini tutturma konusunda başarılı olduğu için sürpriz yapar mı bilemiyorum. Açık kanalda yayınlanacak milli maç da gelince asıl şenlik gelecek cumartesi yaşanacak gibi.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Haftaya yeni rakip var, bakalım durum ne olacak. Gönül Dağı Ab grubunu kaptırabilir bu durumda. Dizilerin asıl kemik reytingleri Ekim sonu belli olur gibi.
Aynadaki Yabancı 3 aldığı sürece ATV’yi memnun edecektir. ATV bu konuda acımasız değil.
Ben Leman’ın en az 4 alması gerekiyor, Ab kısmında bu konuda umut veriyor. Total düşük başlamış. Yeni rakipten sonra o kısmı yükseltemezse NOW için yeterli olmayabilir. Aynadaki Yabancı son anda Can Borcu’nu Çarşambaya atmakla akıllılık etmiş. Ben Leman’a çelme atmış. Belkide birincilik ile açılış yapmasının önüne geçmiş.

Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak? O da çelme takar dizilere

Reactions: 12.Adam and Bully
Bence yeni diziler sayesinde Gönül Dağının yeni sezonunun başladığını hatırlamış olabilirler. Yada o kadar boş bir gündü ki Gönül Dağı sayesinde, dizi geçişleri sırasında Gönül Dağınıda görmüş olabilirler. 😅😅

Cumartesi artık boş bir gün değil orda dur

Haftaya iyice kalabalıklaşıyor.
Bu ara çok dizi bakmaya başladım. Fırsat bulursam Ben Leman dizisininde ilk bölümüne bakarım. UTC havası alırsam devamı gelir, sarmazsa kalsın. Haftanın 3 günü iş sonrası televizyonum ile baş başa kalma imkanım olabiliyor. Dizilere başta bi şans vermek gerekir. Sonra bazılarına ara sıra bakarım. Çokta bulaşmak istemiyorum
@Bully

Reactions: 12.Adam and Bully
ATV’ye 3 yeter ama Now’a en az 4 reyting gerekir aynen

Aynadaki Yabancı, Ben Leman’a çelme takmış oldu, doğru

Güller ve Günahlar dizisi bakalım nasıl başlayacak Kanal D’nin diziler hep iyi reyting alıyor bu arada

Güldür Güldür Show için bir haber sitesi 11 Ekim demiş ama o tarihte başlamaz gibi resmi hesaplarda bir hareket yok çünkü. Yakında deniliyor. Ekim ayı içinde başlar ama

Reactions: 12.Adam and Dosi
Atv dizi tutturamıyor son yıllarda, o yüzden dizisinin 3 alması tatmin eder.

Now daha katı ve acımasız, üstelik kadrosu AY'dan daha kaliteli ve pahalı,
sürekli rakiplerden kaçıp birçok kez gün değiştirdiği için hedefi ve beklentisi elbette yüksek reyting.
O yüzden cumartesi gibi kolay bir günde (eğer yükselmez de bu reytingde kalırsa) 3-3,5 now'a yetmeyebilir diyor herkes.

Tabii ihtimalleri konuşuyoruz, her şey için erken, 4-5 bölüm geçmesi lazım.

Ohoo Ben Leman'a da bakmayı düşünüyorsun iyice dizi kolik oldun sen

Bulaştın zaten bulaşacağın kadar

(Ben de çok izliyorum, yeni izlememek için savaş veriyorum artık

Ohoo Ben Leman'a da bakmayı düşünüyorsun iyice dizi kolik oldun sen

Bulaştın zaten bulaşacağın kadar

(Ben de çok izliyorum, yeni izlememek için savaş veriyorum artık
Yani ilk bölümlere arada şans vermek gerekir. Bu ara kendime vakit ayırdığım zamanlarım oluyor

Çarpıntı ilk bölüm bakmıştım sonra en son bölümüne baktım sadece. Bu sene izleme taktiğim farklı

Pazartesi. Cumartesi ve Pazar gününde dizilerimi izlerim gibi. Diğerleri sonradan olabilir.

Ben de izinli olduğum hafta Halef ve Kıskanmak'a bulaşmıştım, boş vakit olunca mecburen bakıyorsun

Sonradan düzene koyarsın gibi sen durumları
3 gün TV, diğerleri sonradan iyi olur

Boş demedik, Gönül Dağı dizisi biraz öyle gösterdi. 😅😂

Now’un dizideki kadro kalitesi

ATV’nin dizideki kadro kalitesi

@Dosi @Bully

Derbi vardı ama dizi kitlesi ile derbi kitlesinin farklı olduğunu düşünüyorum günü haftaya daha net görürüz