4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@EveN takmışsın reklama kitleye ona buna boşver kardeşim yalan dünyanın 2 reyting az ya da fazla alması neyi değiştirecek hayatında.

kayıp düşer dedim kızım nerede gibi inanmadınız
kızım nerede de kız bulunamayınca bıkıp yarıda bırakmıştım

Kayıp düşük gidiyor gerçekten. Umarım bu düşük durumunu AB grubunda da yansıtmaz.

Karagül Medcezir'e anında cevap vermiş. Kayıp kötü gitmiş. Tatar Ramazan reklam değilse durumu kötü.

Sonradan izlemeyi sevmiyorum.
O zaman çok zaman kaybı oluyor. Biliyorsun sınava hazırlanıyorum. Bazı şeylerde küçük kısıtlamalarım var.
Biliyorum şaka yaptım aynı sınav ben de de var ben de sadece Çarşamba ve Cumaları izliyorum zaten sonra çok izleriz....

En iyisi.

kayıp düşer dedim kızım nerede gibi inanmadınız
kızım nerede de kız bulunamayınca bıkıp yarıda bırakmıştım

Dizinin adı "Kayıp" çocuğun 3. bölümden bulunacağını umarak izlemeye başlayanlar izlemesin zaten

Kayıp cumartesi pt 2 dizi olma adaylığını gösteriyor yalan dünya saat 23:15 lere ladar sürücek bu gidişle peşinden beyaz gelecek cumartesi ise arka sokaklarda pt 2 dizisi boşlukta fırlar halbuki ama kanald 2 hafta içinde değişikliğe gidicektir görecez

A.Ş.K'ın tekrarını bekliyorum.

Her hafta 7nin altına düsmeyen dila hanım, 4 barajını gecemiyor... Bir Sezon finali bir diziyi ancak bukadar etkiler... Gerci eski bölümlerdeki tat yok artık dizide...

Arka Sokaklar'ın uzun bir süre daha Cumartesi 20:00'de duracağını düşünüyorum.

Bu arada Galip Derviş resmi olarak perşembe 20:00 alınmış demekki Kanal D özetler faydalanarak galip dervişi izlettiricek bu intikamında işine gelir halbuki

Aa BSK'nın tekrarı varmış. Çd var sanıyordum. Süper oldu.

Fragman verilmedi. Maç var diye yayınlanmayacak mı acaba?

Nolmuş Huzur sokağına baya baya dila hanım etkilemiş dizi anlıklarda bile gözle görülür düşüşe geçmiş

Babam Sınıfta Kaldı'nın tekrarı 23:33'de FOX'ta Başladı!