4 Ekim 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 42.9%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 28.6%
  • Papatyam (Star)

Oy: 1 14.3%
  • Nefes: Vatan Sağolsun - Y.S. (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki her zamanki gibi açık ara zirvede.

Papatyam, Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında direnen tek yapım oldu. A/B'de 5.oldu dizi.

İstanbul'un Altınları yine çok gerilerde kaldı. Dizinin durumunun ne olacağı merak konusu.

Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrarı da çok izlendi.

Nefes filmi Show'u kurtarmaya yetmedi...

Son düzenleme:
ÖBGZ yine zirvede yer alacaktir 18-20 arasi reytingle bence. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni bölümü güzeldi. Haftaya dahada yükselecektir bence :) 21-22 arası filan olabilir :)

Sonuçlar Belli oldu birisi eklesin:) ilginç taraf Ab'de Umtsuz Ev Kadını Tekrarı 5 Reytingi geçmiş Öbgzk 19'dqa kalmış her iki grupta:)

öbgzk zirvede ancak dizinin 20 reytingi geçememesi şüphe yaratıyor acaba öbgzk fırtınası diniyor mu........

istanbulun altınları neden bu kadar kötü anlamıyorum......dizi şöyle bir günde ilk 10 da olabilirdi......

nefes kötü gitmiş......

deniz yıldızı foxun yüzünü güldürsede dinle sevgili ve derin sular kanalı üzüyor......

öbgzk zirvede ancak dizinin 20 reytingi geçememesi şüphe yaratıyor acaba öbgzk fırtınası diniyor mu........

istanbulun altınları neden bu kadar kötü anlamıyorum......dizi şöyle bir günde ilk 10 da olabilirdi......

nefes kötü gitmiş......

deniz yıldızı foxun yüzünü güldürsede dinle sevgili ve derin sular kanalı üzüyor......

çok saçma konusmusun öbgzm kotu halimi saniosn bu reytingi alan baska dizi yok

hacılar öyle bir dizi yapılsın ki öbgzk'yi geçsin bu ne ya:) her hafta fark atıyor

İzlediklerim;
- Papatyam

Papatyam;
Son 1 saat kala izledim. Necati Usta, yine işler karıştırdı her zamanki gibi. Öyle gelişti olaylar...

Reyting'e gelince;
- 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi her zamanki gibi reytingleri tavan yapmış. Kanal D, bu diziden daha çok ekmek yer.