Hiçte balon değiller emreİkisi de sosyal medya 🎈'u çünkü.
Hiçte balon değiller emreİkisi de sosyal medya 🎈'u çünkü.
2 reyting iyi mi?Ne gemiler yaktım bence iyi başlamış Bursa Bülbülü etkilemiş gibi duruyor haftaya yükselir bence
"Kadın kadının yurdudur" diye yapılan diziye bu başrolleri koyarsan alacağın max. reyting budur. Fazla bile almış. Kızıl Goncalar gelince ilk final haberi bu diziden gelir.
Bildiğim kadarıyla Bir Derdim Var, AyNA Yapım dizisi. Ay Yapım-Kerem Çatay değil sanırımBir Derdim Var'dan sonra Ne Gemiler Yaktım da Ay Yapım için hayal kırıklığı olmuş. Türk halkına biraz daha yakın bir hikaye olduğu için onun aksine yükselme ihtimali daha fazla (Kızıl Goncalar'ın bir hafta daha mühlet tanıması da önemli bir şans). Yine de bu süreçte ciddi bir momentum yaratamazsa sadece gemiler değil başı da çok fena yanar.
Bursa Bülbülü maç ve dizili günde iyi gitmiş ama dizilerin yılbaşı arası vereceği dönemde yayınlansa çok daha yüksek reytingler alabilirdi. Yine de pazarteside hala boş bir kitlenin olduğunu göstermesi ve yeni dizinin yerini yapması açısından üstüne düşeni yapmış.
Ömer AB'de 1 küsürden fazla reyting kaybetmiş haliyle bile gücünü sürdürüyor ama içine düştüğü kısır döngüden çıkıp daha radikal hamlelere imza atması gerek zira kendi kuyruğunu kovalıyormuş gibi bir havası var.
Selahaddin Eyyubi üç haftadır düşerek balon çıktığını kanıtlamış. Barbaroslar gibi sezonu ite kaka tamamlar, sonra kadro ve tema değişikliği ayağına yayından kaldırırlar.
Yıldızlar Bana Uzak'ın tutma ihtimali olmadığı için ATV'nin şimdilik Safir'le pazartesi varlığına devam etmesi daha mantıklı görünüyor.
Ay Yapım'ın kardeş şirketi, zaten yapımcı olarak Kerem Çatay'ın da adı geçiyor.Bildiğim kadarıyla Bir Derdim Var, AyNA Yapım dizisi. Ay Yapım-Kerem Çatay değil sanırım
Öyle mi ? Bilmiyordum teşekkür ederimAy Yapım'ın kardeş şirketi, zaten yapımcı olarak Kerem Çatay'ın da adı geçiyor.
Futbolla hiç ilgim yok ama Devrim'in sevgilisi sanırım GS'lıydı. Deniz bu olayın neresinde anlayamadımEkli dosyayı görüntüle 124360
Deniz Baysal - Devrim Özkan
Dizinin asıl afişi
@Emre Ozansoy @Angelica @offensive @ozmoturk @Carpe Diem @batuhankaralar @Aserat
Evet, yerden bitme torreira. Deniz’in hangi takımlı olduğunu bilmiyorum.Sadece iki kadının öyküsünü anlattığı için bende böyle bir espri yapayım dedim.Futbolla hiç ilgim yok ama Devrim'in sevgilisi sanırım GS'lıydı. Deniz bu olayın neresinde anlayamadım
Futboldan anlayan biri bile bu espriyi anlayamayabilirEvet, yerden bitme torreira. Deniz’in hangi takımlı olduğunu bilmiyorum.Sadece iki kadının öyküsünü anlattığı için bende böyle bir espri yapayım dedim.
Yok ya o kadar değil belirgin hatlarıyla açıkladım.Sen takım tutmuyor musun ?Futboldan anlayan biri bile bu espriyi anlayamayabilir
Aile BJK'lı diye oradan gidiyor, ne maç izlerim ne merak ederim. Motorsporları varken ilgimi çekmiyorYok ya o kadar değil belirgin hatlarıyla açıkladım.Sen takım tutmuyor musun ?
Ahanda ranza @Çiğdem iki.Aile BJK'lı diye oradan gidiyor, ne maç izlerim ne merak ederim. Motorsporları varken ilgimi çekmiyor
F1, MotoGP, tekerleği olan herşey diyebiliriz.
Her gün paylaşım yapabilirmisiniz böyle reytingleri tablosunuEkli dosyayı görüntüle 124371
------
Ekli dosyayı görüntüle 124372
------
Ekli dosyayı görüntüle 124373
------
Ekli dosyayı görüntüle 124374
------
Ekli dosyayı görüntüle 124375
------
Ekli dosyayı görüntüle 124376
------
Ekli dosyayı görüntüle 124378
------
Ekli dosyayı görüntüle 124380
------
Ekli dosyayı görüntüle 124381
Şahanesin çok güzel olmuş teşekkürler oh be hasret kaldık 100 tablosuna 😍😍👏🏻👏🏻Ekli dosyayı görüntüle 124371
------
Ekli dosyayı görüntüle 124372
------
Ekli dosyayı görüntüle 124373
------
Ekli dosyayı görüntüle 124374
------
Ekli dosyayı görüntüle 124375
------
Ekli dosyayı görüntüle 124376
------
Ekli dosyayı görüntüle 124378
------
Ekli dosyayı görüntüle 124380
------
Ekli dosyayı görüntüle 124381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?