Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim icin üzülme 2 yildir sali günleri zirveyi birakmayan ÖBGZK yi artik resmen zirveden indirdi. Dizi Total de 1. olurken AB de Mahsun un her dizisi gibi Total e göre düsük oranlarla 2. olmayi basarmis.Öyle bir gecer zaman ki Ali Kaptan in gidisinden sonra bir türlü toparlayamadi. Dizi Total de 8 Reytingle 2. olurken AB de 9 Reytingle acik ara zirvenin sahibi olmus. Bakin sunu belirtmek istiyorum, ÖBGZK nin aldigi Reytingler aslinda cok iyi ama biz daha önce bu diziden 25-26 Reyting gördügümüz icin ve gecen sezon 14 reytingin altina düsmedigi icin bu oranlar bize düsük geliyor.Seksenler SBT nin oranlarina göre AB de resmen yine ucmus, dizi 11 Reytingi görerek TRT tarihine adini altin harfelerle yazdirdi.Isler Gücler Total de yine cok vasat olsada AB de 3 Reyting ve 10 Share in üzerine cikmayi basararak kanalinin yüzünü güldürmüs.
Benim icin üzülme 2 yildir sali günleri zirveyi birakmayan ÖBGZK yi artik resmen zirveden indirdi. Dizi Total de 1. olurken AB de Mahsun un her dizisi gibi Total e göre düsük oranlarla 2. olmayi basarmis.
Öyle bir gecer zaman ki Ali Kaptan in gidisinden sonra bir türlü toparlayamadi. Dizi Total de 8 Reytingle 2. olurken AB de 9 Reytingle acik ara zirvenin sahibi olmus. Bakin sunu belirtmek istiyorum, ÖBGZK nin aldigi Reytingler aslinda cok iyi ama biz daha önce bu diziden 25-26 Reyting gördügümüz icin ve gecen sezon 14 reytingin altina düsmedigi icin bu oranlar bize düsük geliyor.
Seksenler SBT nin oranlarina göre AB de resmen yine ucmus, dizi 11 Reytingi görerek TRT tarihine adini altin harfelerle yazdirdi.
Isler Gücler Total de yine cok vasat olsada AB de 3 Reyting ve 10 Share in üzerine cikmayi basararak kanalinin yüzünü güldürmüs.