4 Aralık 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 8 57.1%
  • Tek Başımıza (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 4 28.6%
  • Babam İçin - Yeni Dizi (Fox)

Oy: 1 7.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Gişe Memuru - T.S. (ATV)

• Eşrefpaşalılar - T.S. (ATV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
inşallah perşembe günüde sbt reytingleri yayınlanırda vadinin reytinglerini öğreniriz.sbt ye göre fatmagülle vadi arasında az bi fark var.

bu arada farklı desenler baya iyi gitmiş

AGB ve SBT nin arasinda bence gözle görülür bir sekilde fark var belki ilk 2 dekilerin siralamasi degismiyor ama SBT ye göre O Ses Türkiye nerdeyse 12 Reyting almis ve Umutsuz Ev kadinlari da 8 Reyting de kalmis.

Bu arada Farkli Desenler 4,3 Reyting alarak 8. olmus

umutsuz ev kadınları pazarın em iyisi bence............

Behzat Ç konusunda haklısınız. Tek Başımıza kötü etkiliyor diziyi ve dizi PT1'de olsa daha yukarılarda yer alır. Ama RTÜK korkusu nedeniyle mecburen o saatte yayınlıyorlar.

İkisi de çok farklı formatlar. Ben iki formatı da çok sevdim. Yıllardır bu tarz müzik yarışmalarını hiç izlemiyordum ama bu yarışma gerçekten çok iyi. Her iki tur da diğer yarışmalara göre çok farklı. Müzikal anlamda da çok iyi çalışmalar duyabilmek mümkün. Zayıflar elendikçe daha da artacaktır kalite

Babam İçin ve Behzat Ç. izledim.

Babam İçin çok güzel bir diziydi. Hasan Kaçan harika performans sergiledi dizide. Sonu çok duygusal bitti. Açıkcası tam izlenilecek bir dizi. Tam derslik bir yapım dersem yalan olmaz heralde. Dizinin uzun zaman devam etmesini isterim.

Behzat Ç. yine güzel bir bölümdü. Behzat tamamen serbest bırakıldı ve yeniden eski günlerine dönecektir. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.

Show Tv Temposu Çok Yüksek Bu Sene

aynen gündüz kuşağını güçlendirseler kanal d yi geçerler.atv nin gündüz kuşağı show da olsun kanal d yi geçer.çarşamba,cumartesi,pazar liderler.salı,cuma gayet iyiler.pazarteside iyi sayılır.sadece perşembe günleri kötü o da gayet normal.vadi gittiğinden beri perşembe günleri yerlerdeler.kanal d ye bakarsak pztsi,salı,perşembe liderler.çarşamba,pazar iyiler.cuma,cumartesi kötü sayılır.