4.Antalya TV Ödülleri Üzerine

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,934
Puanı
1,061
Türkiye'nin Emmy'si olarak kabul edilen Antalya TV Ödülleri''nin 4.sü geride kaldı.
Bana göre bu sene ödüllerin en iyi senesiydi.

Öncelikle adaylık sürecinde seçilen adaylar ve seçilemeyenler çok konuşuldu.
Popüler ve iyi olan pek çok isim aday listesine alınmadı.
İsimlere baktığımızda Nergis Öztürk kim diyenler oldu.
Kendisini Hatırla Sevgili'den beri takip ediyorum, gayet de iyi bir oyuncu sadece popüler değil.
En çok fanı olan isimler Beren ve Tuba listelerde yoktu.
20 Dakika'da Tuba,İlker Aksum'un gerisinde kaldı ve hapishanede olduğu için güzelliğini de konuşturamadı doğal oalrak.
İntikam'da Beren, başvuru sürecine kadarki bölümlerde geri plandaydı,herkesin hatırlayacağı üzere Engin Hepileri gizli başrol vb.konular açıldı.
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelince geçen seneki performansının üzerine pek bir şey kattığını ve aday olanlardan daha iyi olduğunu söylemek güç.
Başvurmayan ya da aday olamayan dizilerden pek etkileyici işler çıkmadı malesef...

Ödül kategorilerine gelirsek.
Bu sene en iyi yeni sezon drama ve komedi gibi dallar gelmiş.
Polisiye,gençlik ve dönem dizisi kategorileri kaldırılmış.
Kaldırılan dallarda pek aday yoktu zaten.
O dallardaki diziler arasında da uçurum vardı senaryo,oyunculuk ve teknik açıdan,yarıştırılmaları doğru olmazdı.

Son olarak ödül dağılımında bu sene diğer senelerin aksine daha adil davranıldı.
Bazı dizilerin sadece aday listesini tamamlamak için konulmadığını gördük.
Ödül alması beklenmeyen Dila Hanım ve Harem vb. ödül aldılar.

21 ödül 12 dizi arasında paylaşıldı.En çok ödül alan dizi 3 tane ödül alabildi.
Daha önceki törenlerde Ezel,Yahşi Cazibe,Yalan Dünya ,Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Hayat Devam Ediyor gibi diziler ödüllere amborgo koymuştu.
Yeni ödül dağılımı diğer dizilerin de törene katılımını artıracaktır.

Her ne kadar Türkiye'nin sayılı önemli törenlerinden birisi olsa da eksiklikleri var. Şöyle ;

1-) Işıklandırma daha iyi olmalı. Gölgeler ortadan kalkmalı. Akşamları oynanan futbol maçları bile müthiş ışıklandırma yaparken kapalı bir yerin ışıklandırmasını iyi yapmak bu kadar zor olmasa gerek.

2-) Kazanana az miktar bile olsa para ödülü olmalı.

3-) İşin içine siyaset karıştırılmamalı.

4-) Aday olan herkes törene katılmalı.

Sadece basvuranlar goz onunde bulundurulmasi ve aday bile olmayipta gidenlerin, aday olupta gitmeyenlerin olmasi ilginc.

Bu odul toreni bence bu sene iyi degildi. Oyle ki odul alanlarin 4te 1i gelmedi fikrimce ki buda onemsenmedigini gosterir.

Tuba bölümüne katılmıyorum, Tuba 20 Dakika'da çok iyi oynuyor.
Diziyi izleyen bilir oyunculuğunu konuşturduğu sahneleri.

Törene katılması da büyük bir alçakgönüllülük. Egosu sıfır.

aday olmayan pek çok isim katıldı :)

- - - Ekleme - - -

Her ne kadar Türkiye'nin sayılı önemli törenlerinden birisi olsa da eksiklikleri var. Şöyle ;

1-) Işıklandırma daha iyi olmalı. Gölgeler ortadan kalkmalı. Akşamları oynanan futbol maçları bile müthiş ışıklandırma yaparken kapalı bir yerin ışıklandırmasını iyi yapmak bu kadar zor olmasa gerek.

2-) Kazanana az miktar bile olsa para ödülü olmalı.

3-) İşin içine siyaset karıştırılmamalı.

4-) Aday olan herkes törene katılmalı.

teknik kısmlarla ilgil ifazla yorum yapabilecek bilgim yok :)
siyaset olayı göremedim ben Murat Cencir in ayran açıklamsı vardı adamı zorla susturmaları beklenmez :)
aday olan herkesin gelmesi zor 120 dk lik diziler çekilirken haftada en az 2 günü feda etmek :)

- - - Ekleme - - -

Sadece basvuranlar goz onunde bulundurulmasi ve aday bile olmayipta gidenlerin, aday olupta gitmeyenlerin olmasi ilginc.

Bu odul toreni bence bu sene iyi degildi. Oyle ki odul alanlarin 4te 1i gelmedi fikrimce ki buda onemsenmedigini gosterir.

haftada 120 dk çekilen dizinin tüm ekibi gelemez zaten :)

Ego ile ne alakasi var? Tuba Ekibini desteklemek amacli oradaydi.

sadece onalr aday olmamış da katılmış gibi konuşutyosun :)

İkisi de yeni neslin en başarılı oyuncularından, tabii ki onlardan bahsedeceğim.

Diğerleri beni alakadar etmez, kategorilerinde aday olması beklenen ama jürinin aday yapmadığı iki oyuncudan bahsediyorum.

Bergüzar hem es durumu hemde ekibe destek amacli katilmasi beklenir. Tuba aday olmadigi halde birde es durumuda yok katildi. Bence bu odul toreni o kadar onemliyse Beren'de katilmasi gerekirdi.

İkisi de yeni neslin en başarılı oyuncularından, tabii ki onlardan bahsedeceğim.

Diğerleri beni alakadar etmez, kategorilerinde aday olması beklenen ama jürinin aday yapmadığı iki oyuncudan bahsediyorum.
başka başarlıve genç isimler de vardı :D örneğin irem sak aday olmadığı törene geldi :D

- - - Ekleme - - -

Bergüzar hem es durumu hemde ekibe destek amacli katilmasi beklenir. Tuba aday olmadigi halde birde es durumuda yok katildi. Bence bu odul toreni o kadar onemliyse Beren'de katilmasi gerekirdi.

intikamdan bir berkun oya adaydı bergüzar ya da tuba kadar gelmesini gerektirecek durum yok :D