4-10 Mart 2019 Fav10 Haftanın Üyeleri

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları
Haftanın En Çok Mesaj Yazanları
Haftanın En Çok Hit Kazananları

Reactions: Turkuazz
Mesaj yazma komusunda kaplumbağa olan @dreamy 'nin gerisine düşeceğim hiç aklıma gelmezdi. İlk 10'a girmenin zamanı geldi. Yakında bomba gibi geleceğim.

Reactions: dreamy
Evet @MasacRE beni görevlendirmiştin mesaj sayılarının yeni sistemdeki hali için. bir önceki haftanın enleri paylaşılmamıştı ama neyseki ekran resimlerini zamanında aldık

Kutlama konunda 4 marta geçiş yaparken ekran resmini paylaşmıştım

Ve bu da pazarı pazartesiye bağlayan geceden aldığım ekran resmi

sonuç? Sonuç şu, sayaç sadece 4 mesaj fazladan saymış, niçin saymış bilmiyorum
yalnız 2 pazar günlerinin mesajlari sayılmıyor o kesin ama pazartesi gecesine kayan ilk saatler ekleniyor o haftanın pazarına
artı şuan 15.208 sin ben bu mesajı yazarken ve kontrol ettim, evet, o ekran resminden sonra pazartesi gündüzden itibaren 13 mesaj yazmışsın, yani pazarı,pazartesiye bağlayan gecedeki @Sherlock un konusuna yazdığın mesajlar bu listeye eklenmiş
Görevim bitti benden bukadar
@MEnes

Edit: profil resmin değişmiş
Hatıra kaldı burada

Forumun sayacının sorunlu olduğunu dellilerle kanıtlamışsınız @Dosi hanım, sizden korkulur.

Reactions: Dosi
Forumun sayacının sorunlu olduğunu dellilerle kanıtlamışsınız @Dosi hanım, sizden korkulur.
Aaa bu neki, eski sayaçın bozuk olduğunu haftalarca analizlerimde çarşaf çarşaf sermiştim.Mesela mesaj sayımıza işlenmeyen ama sayaçta nerdeyse 100 mesaj fazla yazıyordu mesaj sayıları enler listesinde
hem kutlama konuları hemde 2 pazar üst üste eklenirdi. Sonra @MEnes ile muhabette çok göze batacağıma karar verip sonlandırmıştım ama yeni sistem geldi ve @MasacRE beni görevlendirdi
Bu sistem çok iyi eskiye göre ama fire verdi az bir sayıyla
şimdi ben bunu kafaya takıp gizliden kendiminkinide hesaplamam umarım
Ben biraz sayılara takıkım
severim hesap kitap işlerini

Bu şovun üstüne avatarı değiştirmemek olmazdı
Sayaç da iyiymiş, yakın en azından olur o kadarcık fark

Reactions: Dosi
Mesaj yazma komusunda kaplumbağa olan @dreamy 'nin gerisine düşeceğim hiç aklıma gelmezdi. İlk 10'a girmenin zamanı geldi. Yakında bomba gibi geleceğim.
Ben bundan önceki birkaç haftadır daha fazla mesaj yazıyordum nerede yaşıyorsun sen.

Reactions: kerem