Durum güncellemen her Altın kelebekten sonra aynı mesajı atıyorsunÇok tatlıyız yine.
Durum güncellemen her Altın kelebekten sonra aynı mesajı atıyorsunÇok tatlıyız yine.
Durum güncellemen her Altın kelebekten sonra aynı mesajı atıyorsun
Altın kelebek en iyi dizi seçtiği akşam atıyorsun manalı benceO nerden çıktı.😱
O tamamen tolstoya anti olmak içindi.
@mrt-06 sokak sanatini bence alma sıkıntı yaratır ben gezi eylemini işledim diye o zaman kanalımı terörist kanal diye boykot ettiler o Adalet Peşinde ilk versiyonunda eski Adı Sihirli annemdi 20 bölüm sürmüştü Kubilay bile aynısını düşündü hatta benim israil konusuna verdiği olmamış bitirir
Çok tatlıyız yine.
Benim senaryoma da diss atıyor bu şirret sanatı.Şu yaramaz çocuk uymuş profiline
Aaa doğru hiç emeğe saygı yok ama sen hakkını helal etmezsen @sokak sanati @denizz19 @Tolstoyevski öteki tarafa gittiklerinde zebanilerin kazan odunu olacaklarBenim senaryoma da diss atıyor bu şirret sanatı.
Kesinlikle.Aaa doğru hiç emeğe saygı yok ama sen hakkını helal etmezsen @sokak sanati @denizz19 @Tolstoyevski öteki tara gittiklerinde zebanilerin kazan odunu olacaklar
Benim senaryoma da diss atıyor bu şirret sanatı.
Yürüyen Ölüler efsane oldu sürükleyici hikayesiyle kıyas edilemez tabii ki.Yürüyen ölüler kadar ilgi görmedi bence 10 bölümlük mini dizi olmalı bu.
Onu kimle yapacan @Tolstoyevski Babası @Aserat ile olsa @sokak sanati da evlenmekten kurtulurKesinlikle.
İnat değil mi @Tolstoyevski’ye de eşcinsel sahnesi yazacağım hiç aklımda yoktu aklıma soktu diss atarak.
Biraz edepli senaryolar yazacağım artık ama son sürprizimi yapıp.Onu kimle yapacan @Tolstoyevski Babası @Aserat ile olsa @sokak sanati da evlenmekten kurtulurdizi zaten çığrından çıktı yaz gitsin
Son oyununu oyna ozamanBiraz edepli senaryolar yazacağım artık ama son sürprizimi yapıp.
ben değişken lobisi varya Sürekli renk değiştiren bir faiz lobisinin üyesi yapacam senaryomda sokak sanatini hedefi Beşiktaş-fenerbahçe taraftarları arasında sokak çatışması çıkarmak olucak görevi @mrt-06Biraz edepli senaryolar yazacağım artık ama son sürprizimi yapıp.
TeşekkürlerTebrikler @mrt-06 (Enler listesi)
@denizz19 a uyguladığın total sahne nedeniyle açık ara zirvede bulunmuşsun
@Aserat :O her hafta bir sürü yapım yayınlarken bir anda 0 proje 😱
@batuhankaralar da proje yayınlamayarak ayağına gelen fırsatı tepmiş
benim durum nasılTebrikler @mrt-06 (Enler listesi)
@denizz19 a uyguladığın total sahne nedeniyle açık ara zirvede bulunmuşsun
@Aserat :O her hafta bir sürü yapım yayınlarken bir anda 0 proje 😱
@batuhankaralar da proje yayınlamayarak ayağına gelen fırsatı tepmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?