4 - 10 Ağustos 2014 Haftanın En Çok İzlenen Dizileri!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
TNS tarafından hazırlanan reyting sonuçlarına göre bu hafta zirvedeki yarışın sahibi iki totalde Kiraz Mevsimi, AB grubunda ise Güzel Köylü oldu.

Ulan İstanbul bu hafta iki grupta da oranlarını arttırsa da AB grubundaki zirvesini kaptırıp sadece Total'de zirvede yer aldı. Oranları idare ediyor diziyi.

Kaçak Gelinler bu hafta iyi bir sıçrayış yaparak AB grubunda zirveyi oturmayı başardı. Dizinin inişli çıkışlı bir grafiği olsa da oranları gayet iyi.

Güllerin Savaşı bir haftalık aranın ardından düşüş yaşayarak dönse de verilen aranın bu düşüşte etkili olduğunu da söylemek mümkün. Bakalım gelecek hafta neler yapacak?

Ruhumun Aynası iki grupta da oranlarında artış yaşadı ancak hala 2 reyting barajının altında kalması dizinin devamlılığı açısından çok iyi değil.

Güzel Köylü oranlarında artış yaşamaya başladı bu hafta. Bir iki haftadır yaşadığı düşüşe nihayetinde son veren dizi yeniden toparlandı.

Kocamın Ailesi bir haftalık aranın ardından iyi oranlarla zirvedeki yerini korudu.

Kardeş Payı sezon finali bölümüyle totalde ortalama oranını alırken, AB grubunda iyi bir yükselişle zirveyi alıp sezonu kapamış oldu.

Sezona yeniden merhaba diyen Zengin Kız Fakir Oğlan ise ortalama oranlarla başladı. Bakalım gelecek haftadan itibaren reytinglerde nasıl sonuçlar alacak?

Kiraz Mevsimi, Fox'un yaz aylarını değerlendiren en sevilen işlerden biri olmaya devam ediyor ki bu hafta oranlarını iyice arttırıp 7 reyting barajını da geçti.

Diğer Yarım ise iyi başlayıp kötü gidenlerden. Dizi AB grubunda 2 reyting altında kaldı.

Buna göre sonuçlar şöyle...

TOTAL

1) Kiraz Mevsimi 7,54 / 25,66
2) Güzel Köylü 6,56 / 23,70
3) Ulan İstanbul 4,84 / 17,14
4) Kaçak Gelinler 4,66 / 16,73
5) Kocamın Ailesi 4,65 / 15,43
6) Güllerin Savaşı 4,43 / 15,77
7) Kardeş Payı 3,31 / 11,95
8) Zengin Kız Fakir Oğlan 2,78 / 9,16
9) Diğer Yarım 2,72 / 9,67
10) Ruhumun Aynası 1,98 / 7,07

AB

1) Güzel Köylü 6,00 / 24,51
2) Kiraz Mevsimi 5,85 / 23,01
3) Kaçak Gelinler 5,48 / 21,16
4) Kardeş Payı 5,06 / 18,64
5) Ulan İstanbul 5,00 / 19,04
6) Güllerin Savaşı 4,97 / 19,74
7) Kocamın Ailesi 4,60 / 16,25
8) Zengin Kız Fakir Oğlan 2,63 / 9,38
9) Diğer Yarım 1,93 / 8,16
10) Ruhumun Aynası 1,78 / 7,22

Kiraz Mevsimi yazın en bombası oldu reyting anlamında. Lakin sosyal medya ve senaryo açısından bakarsak Ulan İstanbul önde götürüyor.

Güzel Köylü 9 lu oranlardan 6 lara indi. Bunda yazın en sıcak ayları etkili. Eylüle doğru yükselir ve rakip gelince tekrar düşer. Kısaca bu oranlarla devam edebilir kışın da.

Ulan İstanbul ab de bi türlü çıtayı ani bi şekilde yükseltemedi. Bu oranlar bu dizi için yetersiz bence.

Kaçak Gelinler bu hafta ab de sıçrama yaptı ama star yeni sezonda asla tutmaz pzt gününde.

Kocamın Ailesi ve Güllerin Savaşı bence daha fazla sıçrama yapamayacaktır. fox için kış'ı götürür bu dizi ama kanal d kesinlikle bırakmaz kış'a.

Diğer Yarım en büyük çakılmayı yaşıyor diyebiliriz.

Ruhumun Aynası için umutlar tükendi.

Eline sağlık Deniz.

Kiraz Mevsimi total'de çok iyi bir yükseliş yaşamış, A\B grupunda da çok iyi gitmiş.
Güllerin Savaşı'nın biraz daha yükselmesi lazım.

Kiraz Mevsimini bende izliyorum çok güzel bir dizi.Bana Kavak Yellerini hatırlattı
Lakin Ayaz ve Öykü ikilisinin komik tartışmalarını çok seviyordum ben ama senarist şimdiden aşka bağladı diziyi.2. Güneşi Beklerken vakası olabilir.

Güzel Köylü gerçekten çok güzel bir dizi.
Gold'un bu 3. muğlada çekilen dizisi ama aralarında en iyisi diyebilirim
Totalde 2. ab de ise 1. olmuş tebrikler

Kaçak Gelinler her iki grupta da yükselmiş.Star tv pazartesi başka bir yapım koyup bu diziyi de pt2 de yayınlar

Ulan İstanbul da yükselmiş.Tebrikler.
Kardeş Payı sezon finaliyle ab de 5 reyting almış
Düğün Dernek 2 filminden sonra başlayacak yani artış devam eder dizide de
Ayrıca her sezon 22 bölüm olması da çok iyi...
Kocamın Ailesi de iyi reytingler alıyor.Ben bu oranları alacağını düşünmezdim.Ama yeni sezonda düşüş yaşayıp bitirilir.

Kiraz Mevsimi son haftalarda reytinglerde baya iyi gidiyor.
Güllerin Savaşı ilk beşe girmesede reytingler fena değil.
Güzel Köylü ve Ulan İstanbul geçen haftalara göre iyi gitmiş.

kiraz mevsimi gb 2014 gibi

ulan istanbul bu oranları korursa pt 2 de de olsa devam eder

Kiraz Mevsimi çok iyi gidiyor

Güzel Köylü eski performasından uzak olsada ginede fena değil

Kiraz Mevsimi çok başarılı cidden bakalım yeni sezonda gün değiştirince ne yapacak..

İzlediğim diziler Güzel Köylü, Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı başarılı gitmişler tebrik ederim.

Eline sağlık Deniz.

Eline sağlık @denizz19

Kiraz Mevsimi coşmuş
İzlemiyorum ama yeni sezonda GB gibi gidebilir

Güzel Köylü son bölümleri merak ediyorum izlerim birazdan yükseliş yaşamış