4 Şubat Perşembe 2016 ABD Reytingleri

Orjinals benşm için 1.sezon arasından sonra sanırım 12.filan bölümden sonra bitmişti. @Çiğdem- de çok kere söylemiştim. Vampire Diaries'in cuma olması benım izleme günümü aksattı o da bu sezon iyi giderken sezon arası çok saçma bi bölümle geri döndü. İte kaka götürecem tvd'yi

Orjinals benşm için 1.sezon arasından sonra sanırım 12.filan bölümden sonra bitmişti. @Çiğdem- de çok kere söylemiştim. Vampire Diaries'in cuma olması benım izleme günümü aksattı o da bu sezon iyi giderken sezon arası çok saçma bi bölümle geri döndü. İte kaka götürecem tvd'yi

Son düzenleme:
Bu sitede tablo zor oluşturuluyor o yüzden bende açmak istememiştim.
Eee şimdi sana kim ne ısmarlıyor.

bişey ısmarlamıyor @mrt-06 artık bundan sonra cw den dizi izlemeyi bırakıp AMC, , HBO, VEYA STARZ dan dizi izleyecek

onuda bırak black sails e geç bugün 3x3 ü izledim muhteşemdi ya aslında her bölümü muhteşem insan izlerken mest oluyor

Dün konuştuk ya böyle kafa yormalıklara ara verdim yazın sıcağında aradan cıkarırım. Kabasakalı ben de merak ediyorum.

Dün konuştuk ya böyle kafa yormalıklara ara verdim yazın sıcağında aradan cıkarırım. Kabasakalı ben de merak ediyorum.

kafa yormuyorki black sails ilk sezonun ilk bölümü biraz karışıktı sonra açıldıkça açıldı şimdi tam huzur veren bir dizi oldu
öyle itici konularada sahip değil mesela bu izlediğim son bölümde ölmüş balina için gidip köpek balığının peşine düştükleri bölüm harikaydı çok konuşup insanı yormuyorlar cümleler tane tane

Gerçekten böyle geçiştirmeli bölümler mi sokmuşlar araya
hmmm yazın daha zevkli olur

Gerçekten böyle geçiştirmeli bölümler mi sokmuşlar araya
hmmm yazın daha zevkli olur

yalnız yaza bıraktığın bu kaçıncı dizi ona göre olur diyeyim
eğer her diziyi yaza bırakıyorsan hepsini izleme imkanın zaten yok demektir yarısından fazlası elenecektir

yalnız yaza bıraktığın bu kaçıncı dizi ona göre olur diyeyim
eğer her diziyi yaza bırakıyorsan hepsini izleme imkanın zaten yok demektir yarısından fazlası elenecektir
Netflix dizileri yaza attıgım. Daredevil hariç. Bir de bu. 3.dizş oldu. Hergun 2 bölüm izlesem bir dizi bir haftada bitiyor.yazın iyi iş çıkmıyor.

Netflix dizileri yaza attıgım. Daredevil hariç. Bir de bu. 3.dizş oldu. Hergun 2 bölüm izlesem bir dizi bir haftada bitiyor.yazın iyi iş çıkmıyor.

bana sanki daha fazla dizi yaza bırakmışsın gibi geldi de ?
belkide @Harunnn60 başta olmak üzere sırf ben ısrar etmeyeyim diye yaza erteledik o diziyi bu diziyi diyenlerin dizilerinide senin yaza bıraktığın dizilere eklediğim için bana sanki kalabalık göründü liste ?

Listemi kontrol edeyim

aaaa @Harunnn60 vampir dizilerimin olduğu günün reytinglerini paylaşmıyordu sen neden ortaya çıkardın şimdi

ohaa vampire diaries 0.4 kadar düşmüş en şok edici şey ise the originals 0.3 😱😱😱

Vampir dizileri iyi gitmiyor böyle reyting alırlarsa final olur
ikiside çok tehrikeli gerçekten 0.5 altı reytingleri cw bile bitiriyor hadi belki vampir günlükelri kurtarır ama the originals 0.3 kadar düşmesi şuan pek umut vaad etmiyor malesef