aaa tomorrow 1 reyting altına düşmüş hala iyi sayılır ama flash etkisi yaratamadı gibi görünüyor şuanlık bu dizi @mrt-06 @Forumdash @cookies ayy tabi flash etkisi yaratmakta kolay birşey değil orasıda ayrı
Ben onu görmemişim listede. 😱aaa tomorrow 1 reyting altına düşmüş hala iyi sayılır ama flash etkisi yaratamadı gibi görünüyor şuanlık bu dizi @mrt-06 @Forumdash @cookies ayy tabi flash etkisi yaratmakta kolay birşey değil orasıda ayrı
Bizim dizilerimiz 0 - 1 arası alıyor da sanki seninkiler 4, 5 reyting alıyor. Ne bu havalar?@Harunnn60 5 şubat reytinglerini hemen paylaşman lazım nerelerdesin ?@Forumdash @Çiğdem- ve @mrt-06 in gözü yollarda kaldı.. diyorlar şu 5 şubat reytingleri bir an önce açıklansada iki cillop dizimiz the originals ve the vampir teyyares dizilerimizin kaç nokta sıfır reyting aldığını görsek)
Bence beklenen patlamayı yapamadı, en azından 1.3 - 1.4 civarı bekliyordum 1'in altına düşmesi hayal kırıklığı oldu Çiko.aaa tomorrow 1 reyting altına düşmüş hala iyi sayılır ama flash etkisi yaratamadı gibi görünüyor şuanlık bu dizi @mrt-06 @Forumdash @cookies ayy tabi flash etkisi yaratmakta kolay birşey değil orasıda ayrı
Ay gözlerim yaşardı beninde ararmış.@Harunnn60 5 şubat reytinglerini hemen paylaşman lazım nerelerdesin ?@Forumdash @Çiğdem- ve @mrt-06 in gözü yollarda kaldı.. diyorlar şu 5 şubat reytingleri bir an önce açıklansada iki cillop dizimiz the originals ve the vampir teyyares dizilerimizin kaç nokta sıfır reyting aldığını görsek)
Bizim dizilerimiz 0 - 1 arası alıyor da sanki seninkiler 4, 5 reyting alıyor. Ne bu havalar?
Bence beklenen patlamayı yapamadı, en azından 1.3 - 1.4 civarı bekliyordum 1'in altına düşmesi hayal kırıklığı oldu Çiko.
Ay gözlerim yaşardı beninde ararmış.
Daha çıkmadı reytingler.
Yoo mesela PLL de ortalama 0.8 - 0.9 alıyor ama maşallah bir oturuşta 8 bölüm izliyorsun.bende 1 in altına reyting düşünce o diziyi bırakıyorum hemenöyle 0.000000000000000000000000000000000002 lik reytingli dizileri izlemek içimden gelmiyor ama bugün durumlar açıklansın bakalım sizin vampire teyyares kaç almış eğer 1 reytinge ulaşırsa sana hak vereceğim
seni merak etmiyoruz reytingi yayınla sen kaybol)
gerçi benlik dizide yok yayınlamasanda olurmuş aslında
zamanında 2 reytingleride gördü pll ? bu son sezonları tabi biraz seyirci kaybettik ama bu saatten sonra bırakmak olmazYoo mesela PLL de ortalama 0.8 - 0.9 alıyor ama maşallah bir oturuşta 8 bölüm izliyorsun.))))
Sahi sen neden devam etmiyorsun, net sorunun çözülmedi mi? Geçen haftaki bölüm manyaktı (bu tabiiri de hayatımda ilk kez kullanıyorum.zamanında 2 reytingleride gördü pll ? bu son sezonları tabi biraz seyirci kaybettik ama bu saatten sonra bırakmak olmaz
sırayla geliyorum iki üç haftadır film izliyorum oscar adaylarını dün tekrar dizilere başladım the shannara cronicles ı izledim hemde 6 bölüm birden bugünde black sails izliyorumSahi sen neden devam etmiyorsun, net sorunun çözülmedi mi? Geçen haftaki bölüm manyaktı (bu tabiiri de hayatımda ilk kez kullanıyorum.) dizi gayet heyecanlı ilerliyor.
Bizim dizilerimiz 0 - 1 arası alıyor da sanki seninkiler 4, 5 reyting alıyor. Ne bu havalar?
Bence beklenen patlamayı yapamadı, en azından 1.3 - 1.4 civarı bekliyordum 1'in altına düşmesi hayal kırıklığı oldu Çiko.
bende 1 in altına reyting düşünce o diziyi bırakıyorum hemenöyle 0.000000000000000000000000000000000002 lik reytingli dizileri izlemek içimden gelmiyor ama bugün durumlar açıklansın bakalım sizin vampire teyyares kaç almış eğer 1 reytinge ulaşırsa sana hak vereceğim
seni merak etmiyoruz reytingi yayınla sen kaybol)
gerçi benlik dizide yok yayınlamasanda olurmuş aslında
aa aslında dizi çok iyi başlamıştı yanılmıyorsam 1.2 almıştı 2.bölümde 1.1 ama 3.bölüm 0.9 olmuş ama 1 ortalama yakalar sanırım tekrardan bence güzel bir diizi @mrt-6 @Harunnn60Ben onu görmemişim listede. 😱
Belki bir Flash olmaz ama Arrrow kadar reyting alabilir belki.
aa aslında dizi çok iyi başlamıştı yanılmıyorsam 1.2 almıştı 2.bölümde 1.1 ama 3.bölüm 0.9 olmuş ama 1 ortalama yakalar sanırım tekrardan bence güzel bir diizi @mrt-6 @Harunnn60
🙂🙂🙂
@destere ayy sende biliyorsun bu sezon vampir dizilerinin kötü olduğunu akbaba gibi bekliyorsun burda hadi ordan be
O iddiaya ne zaman girmiştik.heyecanla bekliyoruz sonuçları@mrt-06 le iddiaya girdik vampir 1 reyting ve üstü alırsa onun dizilere başlayacağım ama 1 reytingin altına düşerse kendi CW dizilerinden vazgeçip benim kaliteli dizilere başlayacak
O iddiaya ne zaman girmiştik.Zaten önerdiğin dizilere bakıyorum ayıpsın, dizilerimi bırakmama gerek yok ki.
bunun önerdiği diziler yoldan çıkartır seni amann uzak dur bence 2 yıl sonra @destere gibi olduğunu düşünsene hahahaO iddiaya ne zaman girmiştik.Zaten önerdiğin dizilere bakıyorum ayıpsın, dizilerimi bırakmama gerek yok ki.
bunun önerdiği diziler yoldan çıkartır seni amann uzak dur bence 2 yıl sonra @destere gibi olduğunu düşünsene hahaha
Bakarız.the shannara yı izleyeceksin o zaman
destere gibi olmak nasıl bir şey ki.bunun önerdiği diziler yoldan çıkartır seni amann uzak dur bence 2 yıl sonra @destere gibi olduğunu düşünsene hahaha
hahah aa @destere kendisi anlatsın sana o olmak nasıl birşey olduğunu belkide iyi birşeydir hemen korkma bence hahahBakarız.
destere gibi olmak nasıl bir şey ki.Korkutma beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?