Totele önem veriyorum ben her zaman ertuğrul tek ab dizimdi ama ondada totel iyi olamsına bakarım geneldeHani sen Totalci değildin ne ara totale bağladın
Totele önem veriyorum ben her zaman ertuğrul tek ab dizimdi ama ondada totel iyi olamsına bakarım geneldeHani sen Totalci değildin ne ara totale bağladın
Kiskaniyorlar kankasiPogram geçen haftaya göre artmış maça rağmen konuda konuşulan şeylere bak.@eskici @MayısKralı @EFE UYSAL @MasacRE- @Bully
zaten survivor çarşambaya koyabilir milli maçlar tv8 de çünkü Türkiye-finlandiya maçı cuma günü tv8 de bideTotele önem veriyorum ben her zaman ertuğrul tek ab dizimdi ama ondada totel iyi olamsına bakarım genelde
Belki de izleyenler artık sıkılmıştır yani olamaz mı?Konuşulan şey şu Survivor TOTAL'de zirveyi alamadı bu hafta dedim, düştü arttı gibi bir yorum yapmadım aldı da ben mi görmedim? Olan şeyi söyledim. Bu bir.
İkincisi eskiden Survivor maçları, dizileri geçerdi ancak bu sezon TOTAL'de o başarıyı göremiyoruz bunu söyledim, geçti de ben mi görmedim? Bu iki.
bu hafta reytingleri görünce sen ve @mrt-06hahahha aa şu maçlar ilk defa işe yaradı ayoll bir hafta sonu toteli alabiliyordular 3 grupta gitmişacunun adamları@Bully @EFE UYSAL
yarında maç 1.olur acaba anlaşmamızı hafta içi yerine tüm günler olarakmı yapsaydık cnm 5'TE 0Survivor düşman çatlatmaya devam etmiş
Adı Efsane maça rağmen yükselmeyi başarmış, tekrarı da güzel gitmiş, sanırım tutacak dizi
valla maç poyraz karayel müziği çalıcak zannetim bence bu maç 30 reyting alır @Çiğdem-yarında maç 1.olur acaba anlaşmamızı hafta içi yerine tüm günler olarakmı yapsaydık cnm 5'TE 0
ohaa ama 20 olabilir belkivalla maç poyraz karayel müziği çalıcak zannetim bence bu maç 30 reyting alır @Çiğdem-
Sen geç dalganı, elbet benim de zamanım gelecek, sabırla bekliyorumyarında maç 1.olur acaba anlaşmamızı hafta içi yerine tüm günler olarakmı yapsaydık cnm 5'TE 0
İNŞ o kara günü hiç yaşamam all star döneminde diziler yok diye haziranda izlemeye çalışmıştım izleyenlere baya hayret etmiştim ayollSen geç dalganı, elbet benim de zamanım gelecek, sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?