İlk bölümü ilk başta beğenmemiştim ama sonra tam izleyince çok güzel beğendim ama evde Yetenek sizsiniz izliyorlar yani TV`den izleyemiyorum.net`ten yarın izlerimIzlesene sen de
Büyüyor artık sonra eski havası kalmaz ama bu büyük şansKüçük Ağa ciddi anlamda show yapıyor.büyük tebrik osmanıma. Her işi zirve bu cocuğun
Kanal d yeni ay yapimini buldu.Erler filmHey maşallah 11'e dayandı
YST ne ya saçma sapanİlk bölümü ilk başta beğenmemiştim ama sonra tam izleyince çok güzel beğendim ama evde Yetenek sizsiniz izliyorlar yani TV`den izleyemiyorum.net`ten yarın izlerim
Öbgzk ilk sezon bölümlerinde cidden küçükmüş, şimdi baya büyümüş ama genel anlamda bir minyonluk var emir berke de.Büyüyor artık sonra eski havası kalmaz ama bu büyük şans
O ses tonu kalırsa her türlü tutturur ama o da ergen olur yakında abisiÖbgzk ilk sezon bölümlerinde cidden küçükmüş, şimdi baya büyümüş ama genel anlamda bir minyonluk var emir berke de.
demek ki aylin-ali falan o ka önemli değilmiş reyting güccük osmandaymışKüçük Ağa ciddi anlamda show yapıyor.büyük tebrik osmanıma. Her işi zirve bu cocuğun
Daha ergenliğe bi 7 yıl var hele durO ses tonu kalırsa her türlü tutturur ama o da ergen olur yakında abisi
Fragman cidden dehşetti, bu hafta izliycem bende.Maşallah Küçük Osmana ya ben dedim bu küçük lerde birşey var diye küçük gelin küçük ağa millet artık bunları izliyor ...
Neyse bu Küçük Ağa sayesinde Çalıkuşu da iyi oranlar alabilir hem bu haftaki bölüm heyecanlıydı Çalıkuşunda
Küçük Ağa Arka Sokaklar gibi uzun yıllar sürerse orada ergenliğine girer merak etmeDaha ergenliğe bi 7 yıl var hele dur
Fragman cidden dehşetti, bu hafta izliycem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?