Kurabiye sakinSen kimsinde ohannes diyorsun.Kucuk aga gayet guzel bi dizi.Bu oranlardan daha fazlasini hakediyor bnce
Sen kimsinde ohannes diyorsun.Kucuk aga gayet guzel bi dizi.Bu oranlardan daha fazlasini hakediyor bnce
Kurabiye sakinSen kimsinde ohannes diyorsun.Kucuk aga gayet guzel bi dizi.Bu oranlardan daha fazlasini hakediyor bnce
Sen kimsinde ohannes diyorsun.Kucuk aga gayet guzel bi dizi.Bu oranlardan daha fazlasini hakediyor bnce
Asıl reklama girmezse 20.45-21.00 arası ne yapacak, malum diğer yapımlar reklamda oluyorBir daha ki anlık 9 küsür alırsa şaşırmayınız
Memet Can çok tatlı ya çok cucuAsıl reklama girmezse 20.45-21.00 arası ne yapacak, malum diğer yapımlar reklamda oluyor
Valla müzik bahane Memet Can şahaneBildiğin Akasya Durağı'nın müzikleri Küçük Ağa'da.
Biraz modern ol benceKurabiye sakin
Efendimniye gülüyoruz
Koptu gidiyor
Peki öyle olsun CookiesBiraz modern ol benceKurabiye degil Cookies
Dalha gecmeyiniz.Dizide Birce akalayim vardir(Murat Ünalmis bu kadini nasil birakti anlamadim) ve tutmasi gayet dogaldirBir daha ki anlık 9 küsür alırsa şaşırmayınız
Dalha gecmeyiniz.Dizide Birce akalayim vardir(Murat Ünalmis bu kadini nasil birakti anlamadim) ve tutmasi gayet dogaldirBir daha ki anlık 9 küsür alırsa şaşırmayınız
Dalga geçmiyorum niye dalga geçeyim diziyi ben de izliyorumDalha gecmeyiniz.Dizide Birce akalayim vardir(Murat Ünalmis bu kadini nasil birakti anlamadim) ve tutmasi gayet dogaldir
Dalha gecmeyiniz.Dizide Birce akalayim vardir(Murat Ünalmis bu kadini nasil birakti anlamadim) ve tutmasi gayet dogaldir
KanaL D 10.85😱😱😱20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 10.85
2) SMNYL TV: 4.66
3) STAR: 3.7
4) ATV: 3.38
5) SHOW: 2.55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?