38. Altın Kelebek Ödül Töreni Sonuçları

Her sene komedide birisi alıyor. Geçen sene Geniş Aile bu sene Yahşi Cazibe. Bakalım gelecek sene kim alicak. Ayrıca doğan grubunu ayrıcalık yapmadığı için tebrik ediyorum.

Doğan TV ayrıcalık yapmamış hakikaten... Öyle Bir Geçer Zaman Ki gerçekten hak etti... Uğur Dündar da... Kalan ödüller çok ilgimi çekmiyor.

Hayret, Muhtesem Yüzyil su ana kadar ödül alamadii..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki çok daha iyiydi ondan çünkü... Alacakları ödül kalmadı zaten... En iyi dönem dizisi ödülü var mı bilmiyorum ama belki onu alırlar... Öyle Bir Geçer Zaman Ki daha fazla damgasını vurdu...

Tutturmuşum çoğunu... En iyi komedi erkek oyuncu hariç... En iyi erkek oyuncuda da belki , demişim... Öyle Bir Geçer Zaman Ki ödülleri topladı...

Senin beni övmen için yazmadım zaten... Mesaj yazmak için mesaj yazma... Bu tebriğin hiç de içten bir tebrik değil...

Ben ne dedim ki sana, ne mutlu sana dedim.. cünkü iyi tahminler yapmissin
.. Ben kötü amacla söylemedim

Ben tahmin konusunda cok kötüyüm.. ama OsmanAslan daha iyi tahmin konusunda

Tamam o zaman ben yanlış anladım. Tebrikler, iyi tutturmuşsun, gibi sözler söyleseydin yanlış anlamazdım. Ne mutlu sana, deyince yanlış anlaşılıyor biraz...

Tamam o zaman ben yanlış anladım. Tebrikler, iyi tutturmuşsun, gibi sözler söyleseydin yanlış anlamazdım. Ne mutlu sana, deyince yanlış anlaşılıyor biraz...

Tamam seni de anliyorum.. ama ben seni tebrik ederek amaciyla söyledim