360 TV'de Yeni Dönem Başlıyor!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
132363.jpg

Ethem Sancak'ın TMSF'den satın aldığı haber kanalı 360'da yeniden yapılanma süreci tamamlandı. Kanal 1 Aralık'tan itibaren yeni formatıyla ve yeni logosuyla yayın yapacak.

Ağırlıklı olarak eğlence kanalı olacak 360'ın yeni yayın döneminde Umur Birand ile 32.Gün, Metin Şentürk'ün Gözünden, Sunay Akın ile Hayat Deyince, Telegol, Lokman Dağ ile Sabah Haberleri, Özgür Şef, Oylum Talu ile Ana Haber, Bir Fikrin Mi Var? gibi pek çok program ve diziler yer alacak. İşte yeni yayın döneminde 360 TV'nin kadrosu;

Oylum Talu, Metin Şentürk, Özgür Şef, Serhat Ulueren, Selin Canik, Melis Aygen, Sunay Akın, Umur Birand, Vatan Şaşmaz, Cengiz Özdemir, Gökmen Özdenak, Ziya Şengül, Ali Gültiken, Arzu Kılıç, Yeliz Güler, Hakan Ural, Oğuz Altay, Figen Civan, Tolga Becer, Selvinaz Fettahoğlu, Helin Aslan, Lokman Dağ, Kerem Seven, Uyanış Tuğtaş Bayar, Reyhan Baysan, Cemil Ertem, Mehmet Ayan, İlker Duralı, Cüneyt Kaşeler, Ilgaz Çınar, Yıldız Yakar, Yasin Dallı, Kaan Kuştutan, Aytun Çelebi, Kaan Kayar, Erhan Acar, Mehmet Uçum, Markar Esayan, Cem Küçük, Oral Çalışlar, Osman Can, Mahmut Övür, İlhami Işık, Cemil Koçak, Hakan Erdem.

Bunlar eski adamlar bir kaç yeni isim katılmış o kadar bu yine haber formatı eğlence formatı değil.

Ben bu kanalı daha çözemedim, aylardır hep aynı şeyler .:(

Kadro dikkat çekici, umarım kanalın yüzü bu sefer güler. Hayırlı olsun, başarılar... :)

Bu kadroyla eğlence kanalı olacağını sanmıyorum. Birkaç eğlence programı olsa bile ağırlıklı olarak haber kanalı olacaktırç

Hayırlı olsun yeni dönemi.
Kanalı samimi bulmuyorum, ara sıra denk geldikçe bakıyorum yoksa öyle açıp izlemiyorum..