Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 2. Bölüm

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,009
Puanı
1,060
Cesur ve Güzel (2016)
Star Tv'de yayımlanan dizinin başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvaç Tatlıtuğ üstlendi. Dizi 32 bölüm sürdü.

Çarpışma (2018)
Show Tv'de yayımlanan dizinin başrollerini Kıvaç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Pamuk yer üstlendi. Dizi 24 bölüm sürdü.

Çatı Katı Aşk (2020)
Kanal D'de yayımlanan dizinin başrollerini ilk bölümlerde Ezgi Şenler, sonradan yerini Selin Şekerci'ye bıraktı. Dizinin kadrosunda Furkan Andıç, Selin Şekerci, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci bulunuyordu. Dizi 16 bölüm sürdü.

Diriliş Ertuğrul (2014)
Trt1'de yayımlanan başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç 'in yer aldığı dizi, 29 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan 150. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Erkenci Kuş (2018)
Star Tv'de yayımlanan dizinin başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman üstlendi. Dizi 51 bölüm sürdü.

Fazilet Hanım ve Kızları (2017)
Star Tv'de yayımlanan dizinin başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu, İdris Nebi Taşkan ve Alp Navruz paylaştı. Dizi 50 bölüm sürdü.

Ferhat İle Şirin (2019)
FOX'ta yayımlanan dizinin başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar üstlendi. Dizi 6 bölüm sürdü.

Güllerin Savaşı (2014)
Kanal D'de yayımlanan dizinin başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder paylaştı. Dizi 68 bölüm sürdü

Gülperi (2018)
Show TV'de yayımlanan dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır ve Onur Bilge paylaştı. Dizi 30 bölüm sürdü

Güneşin Kızları (2015)

Kanal D'de yayimlanan dizinin başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan yer aldı. Dizi 39 bölüm sürdü.

Konu çok güzel olmuş. Eline sağlık. Ah Ferhat ile Şirin'im! :(

• Harika
Reactions: Dosi
Çarpışma ile Çatı Katı Aşk Cesur Ve Güzel izlediğim diziler arasında

Son düzenleme:
  • Beğendim
carpisma, Fazilet hanim ve kizlari, Gülperi, Güllerin savaslari izledigim diziler. Günesin Kizlari ve Cesur ve Güzelde ara ara izlemis oldugum diziler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
carpisma, Fazilet hanim ve kizlari, Gülperi, Güllerin savaslari izledigim diziler. Günesin Kizlari ve Cesur ve Güzelde ara ara izlemis oldugum diziler.
Fazilet hanım ve kızları zamanı yorumlardık birlikte @offensive
Senle ilk yorumlaşmamıza vesile olmuştu dizi. Senin kullanıcı adını gördükçe o diziyi hatırlatıyorsun :A

Çarpışma ve Ferhat ile Şirin’in tüm bölümlerini izlemiştim. Çarpışma’nın Bir Zamanlar Çukurova’ya denk gelmesi şanssızlık oldu.

Cesur ve Güzel, Güneşin Kızları ve Güllerin Savaşı’nı tamamlayamasam da onların da çoğu bölümüne bakmıştım.

Çatı Katı Aşk’ın ilk birkaç bölümüne bakmıştım. Fazilet Hanım ve Kızları ve Diriliş Ertuğrul’un da Youtube’dan bazı sahnelerine baktığım oldu.

Güneşin Kızları’nda Tolga Sarıtaş kariyerinin en iyi performanslarından birini sergilemişti. Bunda babasıyla sorunlu bir karakteri canlandırmasının etkisi büyük oldu. Orda Ali karakterini canlandırıyordu, oğluna da Ali ismini koymuş.

Emeklerine sağlık :D @Dosi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Güneşin Kızları’nda Tolga Sarıtaş kariyerinin en iyi performanslarından birini sergilemişti. Bunda babasıyla sorunlu bir karakteri canlandırmasının etkisi büyük oldu. Orda Ali karakterini canlandırıyordu, oğluna da Ali ismini koymuş.

Emeklerine sağlık :D @Dosi
Kariyerinin ilk işi değil miydi? Yada ön planda ilk kendini tanıdığımız projesi oldu

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kariyerinin ilk işi değil miydi? Yada ön planda ilk kendini tanıdığımız projesi oldu
İlk parladığı iş Muhteşem Yüzyıl. Şehzade Cihangir'i oynamış ve döktürmüştü :A

Muhteşem Yüzyıl öncesinde Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 20 Dakika ve Kayıp Şehir dizilerinde figüranlık yapmış.

İkinci parladığı iş Güneşin Kızları olmuş oluyor yani :A

• Güldürdün
Çukur
Poyraz Karayel
İçerde
EDHO
Söz

Hayırlı olsun :Z Hem ‘jenerik’ hem ‘en özlenilen dizi’ önerilerimi aradan çıkarmış oldum :A @Dosi
Aha buldum önereni.
Edhd kriter dışı kaldı :A baktım meğerse sen önermişsin :A
İlk parladığı iş Muhteşem Yüzyıl. Şehzade Cihangir'i oynamış ve döktürmüştü :A

Muhteşem Yüzyıl öncesinde Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 20 Dakika ve Kayıp Şehir dizilerinde figüranlık yapmış.

İkinci parladığı iş Güneşin Kızları olmuş oluyor yani :A
ben orda tanımışım demekki :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Aha buldum önereni.
Edhd kriter dışı kaldı :A baktım meğerse sen önermişsin :A

ben orda tanımışım demekki :A
Önerdim de kritere hakim değildim ki o zaman :A Sonradan 2 kez liste dışı olması gerektiğini yazdım konuda :A

Güneşin Kızları biraz erken final yapıyor ve Söz dizisine geçiş yapıyor. Yani Güneşin Kızları erken final yapmasa Söz gibi bir efsanede oynayamayacak mıydı şimdi :A

• Güldürdün
Önerdim de kritere hakim değildim ki o zaman :A Sonradan 2 kez liste dışı olması gerektiğini yazdım konuda :A

Güneşin Kızları biraz erken final yapıyor ve Söz dizisine geçiş yapıyor. Yani Güneşin Kızları erken final yapmasa Söz gibi bir efsanede oynayamayacak mıydı şimdi :A
Adam girdiği her dizide büyük çıkış yakalamış. Ferhat ile Şirin nazar boncuğu olmuş :A Teşkilat ile yeniden çıkış yakaladı. Söz dizisinde kendisini izlemiştim asıl, Teşkilat’a yeniden dönmemde büyük katkısı var :Z

• Güldürdün
Adam girdiği her dizide büyük çıkış yakalamış. Ferhat ile Şirin nazar boncuğu olmuş :A Teşkilat ile yeniden çıkış yakaladı. Söz dizisinde kendisini izlemiştim asıl, Teşkilat’a yeniden dönmemde büyük katkısı var :Z
3 tane zirve işi var, Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları ve Söz. Bu 3 dizide tüm hünerlerini gösterdi, sonraki projelerinde üzerine pek bir şey katmadı, hep benzer rolleri oynadı :A Gerçi Ferhat ile Şirin'de biraz farklı bir karakter denedi, onda da dizi tutmadı.

Arıza ve Baba ortalama sonuçlar aldı. Teşkilat güzel piyango oldu kendisi için :A

Söz dizisi ile alakalı Söz konusunda konuşuruz daha :A

• Güldürdün
2014 dizileri oluyor mu ?
2016’da bitmişse evet.
2015 ve öncesinde final yapmış dizileri oylamıştık zamanla
------

3 tane zirve işi var, Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları ve Söz. Bu 3 dizide tüm hünerlerini gösterdi, sonraki projelerinde üzerine pek bir şey katmadı, hep benzer rolleri oynadı :A Gerçi Ferhat ile Şirin'de biraz farklı bir karakter denedi, onda da dizi tutmadı.

Arıza ve Baba ortalama sonuçlar aldı. Teşkilat güzel piyango oldu kendisi için :A

Söz dizisi ile alakalı Söz konusunda konuşuruz daha :A
Arızada vardı biraz izlediğim. Onu unutmuşum bak :A
Bugün iş yerinde 3. Bölümüde tamamladım. 5 Bölüm diye düşündüm ama belki 3 ve 4’e yayıp 4 bölüm yayınlamış olurum, bakacağım duruma

2016’da bitmişse evet.
2015 ve öncesinde final yapmış dizileri oylamıştık zamanla
------

Arızada vardı biraz izlediğim. Onu unutmuşum bak :A
Bugün iş yerinde 3. Bölümüde tamamladım. 5 Bölüm diye düşündüm ama belki 3 ve 4’e yayıp 4 bölüm yayınlamış olurum, bakacağım duruma
3 ve 4’e yayarsan bir bölümde 15 dizi olmuş oluyor aşağı yukarı. Bakarsın artık duruma :A Daha iyi olabilir aslında, daha çabuk biter konular :A

• Güldürdün
3 ve 4’e yayarsan bir bölümde 15 dizi olmuş oluyor aşağı yukarı. Bakarsın artık duruma :A Daha iyi olabilir aslında, daha çabuk biter konular :A
Yarında vaktim olacak biraz. O zamana ayarlarım kalanlarıda. Nerdeyse 1 saatimi alıyor 10 jenerikli konu. Bir yandan sohbet eden arkadaşlar bir yandan konu olunca biraz uzun sürüyor.
Ben cuma eve getirecektim laptopu, çantayı alırken nede hafif demiştim kontrol etmedim. Eve geldim bilgisayar yok :A (gerçi hafta sonum çok dolu geçti vaktimde olmazdı bakmaya :A )

• Güldürdün
Yarında vaktim olacak biraz. O zamana ayarlarım kalanlarıda. Nerdeyse 1 saatimi alıyor 10 jenerikli konu. Bir yandan sohbet eden arkadaşlar bir yandan konu olunca biraz uzun sürüyor.
Ben cuma eve getirecektim laptopu, çantayı alırken nede hafif demiştim kontrol etmedim. Eve geldim bilgisayar yok :A (gerçi hafta sonum çok dolu geçti vaktimde olmazdı bakmaya :A )
Kolay değil valla bu konuları açmak, ayarla artık kendine göre :A

Yani laptopu unuttuğun için hafta sonu konu gelmedi? :A Bugüne kısmetmiş :A

• Güldürdün
Kolay değil valla bu konuları açmak, ayarla artık kendine göre :A

Yani laptopu unuttuğun için hafta sonu konu gelmedi? :A Bugüne kısmetmiş :A
Yok konu zaten gelmeyecekti. Amacım tüm hepsini önden tamamlamaktı :A yarına yaparım gibi.
çarşamba ve cuma olarak belki yayınlayıp sonlandırırım :A veya sonuncuyu haftaya aktarırım.

• Güldürdün