Çekiciliği Bitiren 10 Davranış

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,502
Puanı
1,060
1761773195816.png

1) Başkalarını Küçümseyerek Konuşmak

1761773287150.png

Kibir ve Ego çekiciliğinizi en hızlı emen davranışlardır. Küçük dağları ben yarattım demek yerine,düz ovada gezmek daha iyidir. İnsanları dinlemeli,anlamalı ve aynı seviyede diyoloğu korumalıyız.

2) Sürekli Kendinen Bashetmek

1761773447800.png

Bırakında karşınızdaki size dokunsun,kelimelerine sizi o eklesin.Bu şekilde Hep Ben Ben diye devam ederseniz karşınızdakini küçük duruma düşürür hemde çekicilik,itibar diye birşey bırakmazsınız.

3) Kendine Dokunan Her Şakaya Alınmak

1761773728488.png

Bu kadar alıngan olmayın ya,alttan almayı bilin..Size yapılan şakayı kaldırıp,sizde şaka yapın...

4)İnsanları Kullanıp İşi Bitince Yüz Çevirmek

1761773846951.png

1761773868246.png

Bunu yapmayın,bu inanılmaz itici ..ne saygınız kalır ne çekiciliğiniz....Hesaplı tavırdan kaçının.

5)Değerlere Saygısızlık
1761774074718.png

Hep aynı düşünemezsiniz bunu kabul edin,aynı değerlere sahip olamazsınız.Karşılık saygı ve orta yolu bulamazsınız çok itici ve sevimsiz bir hal alırsınız.

6) Sürekli Kendini Övmek

1761774326114.png
1761774246909.png
1761774223486.png

Bana göre ciddi bir kişilik sorunu.. Ben Yaptım,Ben Buldum,Ben yakaladım,Ben Tuttum..

Bence bu hayatta hiçbirşeyi haketmeyen profiller...

7)Negatif Olmak
1761774455041.png
1761774427428.png

Hep bir şikayet,hep bir olumsuzluk..Hayat enerjinizi emerler...Abi uzak durun lütfen

8) Öfke Sorunu

1761774534622.png

Kendini yiyip bitirdiği yetmez..sizide kemirirler..

9)Dengesizlik
1761774607447.png

1761774638094.png

Buda sıkıntı..Modu sürekli değişir...Denge yokdur...Uzak durmalı..

10) Sürekli Mağdur Rolü Yapmak
1761774817053.png

Hep mağdurdur,hep haksızlığa uğrayan tarafdır.Olgunlaşma diye birşey yokdur.

Dahada eklenebilir aslında,aslında harika biriyken biranda çekiciliğini yitirmiş,değersiz biri haline gelebiliriz.
Hal,hareket,tavır,kelime,bakış bunlara dikkat etmeli,teraziyi iyi kullanmalıyız.

Not: Konu Bedendili ve NTV Life adlı sitelerden derlenmişdir.

Çekiciliği değil de bence bu tip davranışlar direk insanlığı bitiren davranışlardır ve herkes "bende bunlar yok" dese de muhakkak bir tanesi mevcuttur ..

Emeğine sağlık @The_Erinch konularını özlemişim devamını bekliyorum :ok:

Geri dönmüşsün, konu çok iyi yine. Eline sağlık.

Emeğine sağlık abi yine fırtına gibi dönmüṣsün dünya turu yaramıṣ. :A @The_Erinch

Bu davranıṣlara eklemek istediğim bir tanesi var o da sürekli aynı kiṣiyi pohpohlamak veya övmek. Bunu bazıları kendi kendine de yapıyor. Çok görülen bir ṣey.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Emeğine sağlık abi yine fırtına gibi dönmüṣsün dünya turu yaramıṣ. :A @The_Erinch

Bu davranıṣlara eklemek istediğim bir tanesi var o da sürekli aynı kiṣiyi pohpohlamak veya övmek. Bunu bazıları kendi kendine de yapıyor. Çok görülen bir ṣey.

Kesinlikle oda değersiz yapıyor insanı.sürekli biri yada birilerini övmek.. Aynı kişinin her fikrini koşulsuz onaylamak, her konusunda koşulsuz ona destek vermek.. Biz ona daha kaba tabirle.. Koşulsuz Yalakalık diyelim...

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Çekiciliği değil de bence bu tip davranışlar direk insanlığı bitiren davranışlardır ve herkes "bende bunlar yok" dese de muhakkak bir tanesi mevcuttur ..

Emeğine sağlık @The_Erinch konularını özlemişim devamını bekliyorum :ok:
Teşekkür ederim canım benim, bakalım buluruz gene konular yaaa ☺️☺️☺️
Geri dönmüşsün, konu çok iyi yine. Eline sağlık.
Teşekkürler ☺️☺️☺️

Tayland çok etkiledi 🤣🤣🤣🤣🤣
Eline sağlık, hoşgeldin abi:D
Teşekkürler ☺️☺️☺️

Buna @Zeyno çok güzel yorum yapmış gerçekten de insanlığı bitiren durumlar bunlar ya daha da üstüne diyecek birşey yok
abicim özlemişim konularını emeğine sağlık :love1: @The_Erinch

• Harika
Reactions: The_Erinch
Güzel konu olmuş. Hoşgeldin tekrardan Erinç abi :) @The_Erinch
Teşekkür ederim canım...Hoşbuldum...
Yine güzel konu Emeğine sağlık kardeşim @The_Erinch :)

bunlara uygun davranmaya çalışıyorum ne kendimi yıpratayım nede başka insanları yıpratan üzen olmayayım
Ekli dosyayı görüntüle 137588Ekli dosyayı görüntüle 137589

Oooo bacım napıyorsun :) Okuyup üfledin..geldik :D :D

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆

Forum İstatistikleri

Konular
176,513
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem