Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | Süper Lig 25-26 Sezonu | 8. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,397
Puanı
1,060
Süper Ligin 8. hafta maçında Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

20.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Samsunspor: Okan, Satka, van Drongelen, Tomasson, Zeki, Makoumbou, Ntcham, Holse, Coulibaly, Musaba, Marius

Fenerbahçe: Tarık Çetin, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Alvarez, Szymanski, Asensio, Talisca, Kerem, En-Nesyri

Ederson sakatlanmış. Kale 3. kaleci Tarık Çetin'e ait. Tarık için fırsat maçı. :)

• Okudum
Samsunspor: Okan, Satka, van Drongelen, Tomasson, Zeki, Makoumbou, Ntcham, Holse, Coulibaly, Musaba, Marius

Fenerbahçe: Tarık Çetin, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Alvarez, Szymanski, Asensio, Talisca, Kerem, En-Nesyri

Ederson sakatlanmış. Kale 3. kaleci Tarık Çetin'e ait. Tarık için fırsat maçı. :)
Aaaa hemen tahmin skoru değişme vakti o zaman. Üzgünüm Tarık. 😅

Samsun'da kafası çalışan kaşar oyuncu eksiği var. Ortada bir tane o tarz adamları olsa daha beter bela olurlar bu ligde.

Sen neden tahmin yarışmasını bırakmış gibi görünüyorsun. 😅
Gibi değil bıraktım. Skor tahmini işini sevmiyorum. :)
------

Bu VAR niye hakemi çağırdı? Pozisyonda el yok. Skriniar'ın ayağı da bozuyor neye göre ofsayt verildi? Çizgi bile çekmeden ofsayt verildi. Yine, yeniden zorlama ve tam tersi olsa asla iptal edilmeyecek gol. Ne kadar saha içinde kalmaya çalışırsan çalış bıktık ya.

• İlginç
Reactions: TenTen
Şansa 1 tane atabilirsek öyle kazanırız, yoksa işimiz çok zor.

Tedesco'nun takımı düzene sokabilmesi için milli ara bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerek yoksa bu takım bu oyunla kasım-aralık gibi havlu atar. :A

Bir de Dzeko'yu göndermeseydik keşke, adamın yerini dolduramadan adam gönderdik. Jhon Duran büyük transfer kazığı çıktı maalesef, iyileşene kadar sezonun yarısı bitmiş olacak neredeyse.

Musaba'da her şey var ama beyin yok.

Bal gibi golü iptal edince eyyam yapayım dedi onu da beceremedi. Eskiden bu işlerin şiirini yazardı. Yaşlanmış.

FB'nin Torreira'sı da Brown. Onun da dokunulmazlığı var. Şu maçı nasıl kartsız bitirdi aklım almıyor.

Ne güzel puan farkını 4'e indirmek için fırsat olmuştu, yine değerlendiremedik ama o kadar kötü oynadı ki takım, yenilmediğimize de şükredebiliriz. :A

• Güldürdün
Ne güzel puan farkını 4'e indirmek için fırsat olmuştu, yine değerlendiremedik ama o kadar kötü oynadı ki takım, yenilmediğimize de şükredebiliriz. :A
Birde yabancı olsa puan kaybetmez diyen Eski başkandı taraftarda İsmail kartal puan kaybeder diye Galatasaray puan kaybedince puan kaybeder dedi Fenerbahçe Yabancı geldi Galatasaray puan kaybedince Galatasaray Galatasaray puan kaybetti Fenerbahçe’de hani yabancı gelse puan kaybetmezdi