Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 80 TL Sinema Festivali!

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,717
Puanı
860
1758644882047.png

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sinema salonlarına yeniden hareket kazandırmak için dikkat çeken bir kampanyaya imza atıyor. 27-28 Eylül tarihlerinde Türkiye genelinde Sinema Festivali düzenlenecek.

• Festival kapsamında 80 şehirde, yaklaşık 1.500 salonda tüm filmler 80 TL’den izlenebilecek.
  • Etkinlik, Turkcell GNÇ ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
  • Kampanyanın detayları ve hangi salonların katılacağı ise önümüzdeki günlerde duyurulacak.
Son yıllarda hem bilet fiyatlarının artması hem de dijital platformların yaygınlaşması nedeniyle sinema seyircisi ciddi oranda azalmıştı. Bu festival, izleyicileri yeniden beyaz perdeye çekmeyi hedefliyor.

Henüz GNÇ zorunluluğu olacak mı, hangi salonlar dahil olacak gibi sorular netleşmedi. Ancak şimdiden birçok sinemasever bu haberi heyecanla karşıladı.

Yok online bilet almaya gir 80 lira cumartesi pazar. Check it :)
------

2 3 tane film izle 80 liradan tek film fiyatına 3 film :J

Şimdi @Yakamoz-Asi ve @Dosi avrupadan kıskanır bizi :F :F
Yarı fiyata olduğu günler oluyor hatta bedava olunan zamanlarda :A
Çeşit çeşit etkinliklerde sinema bileti kazandığımızda oluyor yani hayır kıskanmıyorum :A

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Yarı fiyata olduğu günler oluyor hatta bedava olunan zamanlarda :A
Çeşit çeşit etkinliklerde sinema bileti kazandığımızda oluyor yani hayır kıskanmıyorum :A
@xemrexxx hadi kalk gidiyoruz. Kedilerini bırakırsan seninle aynı eve çıkarız zaten burda bir beklentimiz kalmadı :D

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Güzel haber.

Yılın belli zamanlarında hatta ayların bazı günlerine özel olarak bu tarz uygulamalar yapılması sinemaya ilgiyi yeniden artıracaktır.

• Aynen
İnsanlara sinemaya gitme alışkanlığının tekrar kazandırılması için bir şeyler yapılması gerekiyor. Ne kadar başarılı olur bu çaba tartışılır ama çaba olması güzel. Yoksa gidilebilecek sinema kalmayacak etrafta.

• Beğendim