Türkiye 0-6 İspanya | Dünya Kupası Elemeleri E Grubu | 2. Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,653
Puanı
1,060
A Milli Futbol takımımız Dünya Kupası elemeleri ikinci maçında İspanya ile karşı karşıya gelecek.

21.45'de başlayacak ve TV8'den yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Türkiye ilk maçı deplasmanda Gürcistan'a karşı 2-3 kazanırken, İspanya ise deplasmanda Bulgaristan'ı 0-3 yenmişti.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Türkiye XI: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Eren, İsmail, Hakan, Yunus, Arda, Kenan, Kerem.

İspanya XI: Simon, Pedro Porro, Huijsen, Le Normand, Cucurella, Zubimendi, Merino, Pedri, Yamal, Nico Williams, Oyarzabal.

Çok güzel bir maç olacak gibi ama ben 0-0 bitecek diye düşünüyorum. :)

Türkiye'm 2-1 yener inşallah ama zor maç olacak cidden.

Adamlar merkezden, kenardan, kaleden uzun topla, kontra atakla her türlü kalemize indi. Felakete doğru gidiyor iş. Beşlikcan.

Hakan ikinci yarıya çıkmamalı. Yürüyor resmen adamlar hiçbir golde efor sarfetmedi.

Fifa'da bu kadar iyi hücum yapıp kolay gol atan rakibe denk gelince kaçıyorum mecburen birkaç gol sonra. İspanya da o takımlar gibi.

Ceza sahası içinde bu kadar rahat pas yapıp şut çekebilen bir rakip hatırlamıyorum yakın geçmişten. 7-8 rahat olabilecek türden bir maç oluyor.

Aslında birkaç iyi pozisyon da yaptık ama biz 3 atsak onlar 8 atar...

Fifa'da bu kadar iyi hücum yapıp kolay gol atan rakibe denk gelince kaçıyorum mecburen birkaç gol sonra. İspanya da o takımlar gibi.

Ceza sahası içinde bu kadar rahat pas yapıp şut çekebilen bir rakip hatırlamıyorum yakın geçmişten. 7-8 rahat olabilecek türden bir maç oluyor.

Aslında birkaç iyi pozisyon da yaptık ama biz 3 atsak onlar 8 atar...
Hücüm olarak iyiyiz kale de iyi maşallahı var Uğurcan'ın ama defans resmen yol geçen hanı. Defansımızı düzeltsek başa baş olabileceğiz aslında ama çok rahat top yaptırıyoruz affetmiyorlar.

Birisi Montella'yı uyarsın tarihi rezillik geliyor. Eren bizde de hep böyle yapardı golü yedirirdi. GS'liler için ŞL maçları ön gösterimi oluyor.
------

Jölecan daha yiyecek misin birader?

Bazı oyunculara laf diyeceğim ama iş işten geçti. Geçmiş olsun.

Top tutmaya niyeti yok illa yiyecem diyor.
Muhtemelen trabzonspordan ayrıldı diye böyle söylüyorsun ama takımın en iyisiydi ilk yarı da.

G0RI0CVWoAACxnK.jpeg

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem