Türkiye - İtalya | 2025 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası | Final Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,890
Puanı
1,060
turkey-defeats-japan-to-reach-first-ever-womens-volleyball-world-championship-final-4-thumb.jpg

Filenin Sultanları altın madalya için parkeye çıkıyor!

Filenin Sultanları, 2025 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası finalinde son iki VNL ve Olimpiyat şampiyonu İtalya ile şampiyonluk maçına çıkıyor. Bu zorlu mücadele 15:30'da başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak.

Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

• Harika
Reactions: Royal_Highness
Şu seti vermek büyük başarı. İş ciddiye binince Ebrar yine kazmalığa başladı. Vargas'ı iyi durduruyorlar. Cansu sürekli ona oynama işini bırakmalı da diğer tarafta Ebrar pata küte vurunca başka seçeneği kalmıyor. Sakin kalmamız lazım böyle yenemeyiz.

Daha az hata yaptığımız sette neler olduğunu görüyoruz. İtalya'ya dünün yorgunluğu gelmeye başladı. Kafamız sahada olduğu sürece bu işi bitireceğiz. İlkin çaprazlara iyi rahatsızlık veriyor. Etkili servislere devam etmeliyiz. Onları fileden uzak tuttuğumuz da kitleniyorlar.

Büyük takım şöyle set kaybetmez abi. Alıp psikolojik olarak çok büyük pozitif bizi etkileyecek olan seti rezalet paslarla verdik. Bu set o kadar kötü paslar vardı ki. Ebrar ağzını çalıştırdığı kadar elini çalıştırırsa şampiyon olabiliriz.

2 başa baş seti vermek kötü oldu. Bu set iyi gidiyor umarım buradan vermeyiz.

En çok isteyen biziz. Son seti alacağız. Herkes olduğu yerde kalsın yarım saat sonra dünya şampiyonu olacağız. İnanmayan kapatsın televizyonu.

Sinirden kahkaha atıyorum. Böyle salakça bir set vermeyi hayatımda izlemedim. Bir tane side out denemediler paso blok yedik. Gerçi sonda onu da deneyip blok yedik. Hocaya yazar bu maç.

Arka turda Ebrar yerine Hande neden oynamadı bunu bana mantıklı bir şekilde açıklarsa sevinirim. Nedir bu Ebrar takıntısı. Cansu bugün iyi değil onda da inat etti. Santarelli inadı yüzünden bize çok şey kaybettirdi. Bugün de onlardan birisini yaşadık. Her İtalya maçında pasif kalıyor. Ben artık farklı düşünmeye başlıyorum.

Vargas sayı alıyor Ebrar geri veriyor. Yaprak ve Hande kenarda niye kaldı? DŞ kadrosu ilk açıklandığı zaman Alexia olmalıydı Jack gereksiz alındı dedik. Bugün onu da kanıtlayan bir maç oldu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yazık oldu. Yenilmeycek bir İtalya yoktu 3-0 kaybetsek daha az üzerdi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem