EuroBasket 2025 Tartışma Konusu

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,896
Puanı
1,060
150px-EuroBasket_2025_logo.svg.png

Ev Sahibi Ülkeler: Kıbrıs - Finlandiya - Polonya - Letonya
Şehirler: Limassol (Kıbrıs) - Tampere (Finlandiya) - Katowice (Polonya) - Riga (Letonya)
Tarih: 27 Ağustos - 14 Eylül 2025
Yayın: TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız, tabii Spor

GzQ3XGKXQAAOJIz

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Derece alır mıyız ?
Uzun yıllar sonra bu kadar geniş rotasyonu ve sağlam elleri olan bir takımımız var. Ergin hoca da artık bir milli başarı istiyor. Turnuvanın sürpriz ekibi olarak gösteriliyoruz. Fikstür işi iyi giderse kürsü görebiliriz.

Şu anda kağıt üzerinde Sırbistan ve Yunanistan sonrası biz geliyoruz. Motivasyon kaybı olmazsa ben bronz veya gümüş bekliyorum. Yarı finale kalamazsa bu takım başarısız sayarım.

• Beğendim
Uzun yıllar sonra bu kadar geniş rotasyonu ve sağlam elleri olan bir takımımız var. Ergin hoca da artık bir milli başarı istiyor. Turnuvanın sürpriz ekibi olarak gösteriliyoruz. Fikstür işi iyi giderse kürsü görebiliriz.

Şu anda kağıt üzerinde Sırbistan ve Yunanistan sonrası biz geliyoruz. Motivasyon kaybı olmazsa ben bronz veya gümüş bekliyorum. Yarı finale kalamazsa bu takım başarısız sayarım.
Velev ki kaldı, komşuyu mu isterdin , Kocakafa’yı mı?

Bizimkiler kolları Letonya maçında bırakmış sanırım. Üçlük yerine tuğla atıyoruz. Dış şutlarımız iyi olsa adamları oyuna dahil etmeyiz. Pota altı gücümüzü iyi kullanıyoruz.
------

Şehmus'un umarım ciddi bir sorunu yoktur yoksa büyük bir kayıp yaşarız.

Son düzenleme:

Alperen ve Cedi muhteşem form bulmuş durumda. İkisinin de özgüvenleri yerinde. Yanlarında skor katkısı yapanlar olunca kimyamız üst düzeye çıkıyor. Yıllar sonra özlediğimiz 12 Dev Adam ruhu dönmüş olabilir. Takım özellikle Alperen gibi bir süperstarın önderliğiyle iyi sinyaller veriyor. Yolun sonu madalya olsun.
------

Yarı finale kaldığımız senaryo da Yunanistan mı? Sırbistan mı?
Gruptaki sıralamamıza bağlı bu durum. 2. olursak Yunanistan ile çeyrekte karşı karşıya gelebiliriz.

• Harika
Larkin şu maçta devreye girmeyeceksen ne zaman gireceksin? Galibiyet için onun ekstra performansına ihtiyacımız var.

Çok basit hatalar yapıyoruz. Defansif olarak daha sıkı olmazsak maçı alamayız.

Harika bir 3. çeyrek oynadık. Atışlarımızın maşallahı var. Şu pota altını daha sağlam tutmamız lazım. Ercan artık devreye girmeli. Salladık yıkalım şunları.