Sol bek oynamıyor sanki bu maçGoolll Eren Elmalı
Sol bekimiz bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Kafaya koymuş gol kralı olacak![]()
Maç tek farkla bitsin.Goolll Eren Elmalı
Sol bekimiz bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Kafaya koymuş gol kralı olacak![]()
Sol bekimiz Eren sol kanat oynuyor, sağ bekimizde de devşirme olarak Sallai oynuyor, bizde de eksikler varSol bek oynamıyor sanki bu maç
Yunus Barıştan çok daha yetenekli oyuncu golü de ona yazarım.
Sen bu sezon neden Kicktipp te yoksun ? Ne güzel kapışırdık.Sol bekimiz Eren sol kanat oynuyor, sağ bekimizde de devşirme olarak Sallai oynuyor, bizde de eksikler var
Yunus efsane paslar atıyor. Ama Barış da skorer oyuncu, hiç yoktan gol üretebiliyor.
Uğraşamam, çookk uzun soluklu bir yarışmaSen bu sezon neden Kicktipp te yoksun ? Ne güzel kapışırdık.![]()
Bende Fenerbahçe kongre üyesi olduğum için bulaşmıyorum kickkipe @BullyUğraşamam, çookk uzun soluklu bir yarışmaSürekli tahmin yapıp sürekli yorumlaşmak beni yorar
![]()
Barışın skorerlik sadece ligde onun dışında yokSol bekimiz Eren sol kanat oynuyor, sağ bekimizde de devşirme olarak Sallai oynuyor, bizde de eksikler var
Yunus efsane paslar atıyor. Ama Barış da skorer oyuncu, hiç yoktan gol üretebiliyor.
Kanser ediyor ya geçen son dk gereksiz bir penaltı yaptırdı biri 3 puandan oldumUğraşamam, çookk uzun soluklu bir yarışmaSürekli tahmin yapıp sürekli yorumlaşmak beni yorar
![]()
Eskiden uğraşıyordun,demek o zaman yorulmuyordun ihtiyarladın sen bastonsuz dolaşmaUğraşamam, çookk uzun soluklu bir yarışmaSürekli tahmin yapıp sürekli yorumlaşmak beni yorar
![]()
La ben hiç Kicktipp'te yarışmadım, zaten yıllardır forumda değilim şaşkınEskiden uğraşıyordun,demek o zaman yorulmuyordun ihtiyarladın sen bastonsuz dolaşma![]()
Bence de katıl, her hafta 2 dakikalık tahmin yapıp geçeceksin.La ben hiç Kicktipp'te yarışmadım, zaten yıllardır forumda değilim şaşkın![]()
Yarıştın la yanlış hatırlıyorsun bakacam şimdi.La ben hiç Kicktipp'te yarışmadım, zaten yıllardır forumda değilim şaşkın![]()
Bak hacım da öyle diyor, kırma arkadaşını çarpılırsın.0-3 oldu, 150 milyon avroluk döndü geri.
Bence de katıl, her hafta 2 dakikalık tahmin yapıp geçeceksin.![]()