Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | Süper Lig 25-26 Sezonu | 3. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,655
Puanı
1,060
Fenerbahçe, yeni sezonda Kadıköy'deki ilk maçına Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor karşısında çıkıyor.

21.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Türkiye'de ulaşım çok sakin ve insanlar sabah işe 7'de 8'de başlamıyormuş gibi maçları niye akşamın körüne koyuyorsunuz? 9:30'da maç mı olur?

Çağlar, Ronaldo’ya dönüştü. Skriniar da golü attı. Fenerbahçe, stoperlerinin skor katkısıyla 1-0 öne geçti.

Petkovic oradan kaçırmaz diyordum da kalecinin kapattığı köşeden atması ayrı bir keyiflendirdi.

Fenerbahçe kontrolünde bir maç oluyordu. Öne de erken geçmişti fakat gelen frikik golü ile Kocaeli için oyuna ortak olma fırsatı geldi. Şu ana kadar pek bir varlık gösteremediler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hücum oyuncuları Talisca'yı ne zaman dövecek acaba? Adam topu alınca sadece şut çekmeyi düşünüyor. Pas tabirini literatürden kaldırmış sanırım.

Hücum oyuncuları Talisca'yı ne zaman dövecek acaba? Adam topu alınca sadece şut çekmeyi düşünüyor. Pas tabirini literatürden kaldırmış sanırım.
Şut duran top başka bir şey yok bir de kafa işte hep durağan şeyler. Akan pas oyununu her şeyi bozar onun dışında.