Tayanç Ayaydın Hakkında Şok İddia!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,164
Puanı
1,060
tayanc-ayaydina-taciz-iddiasi-genc-meslektasi-doga-lara-akkaya-mesajlari-tek-tek-ifsa-etti-17558710639083.jpg

'Ben Leman' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tayanç Ayaydın hakkında şok iddia!

Ayaydın'ın 2022'de 'Tozluyaka' setinde beraber çalıştığı Doğa Lara Akkaya, bugün Instagram hesabından yaptığı açıklamada oyuncu tarafından sözlü ve yazılı tacize uğradığını açıkladı. 21 yaşındaki Akkaya, kendisine gelen mesajların ekran görüntüsünü paylaşırken "Sizin benim arkamda duracağınıza nasıl güveneceğim? Yine yalnız mıyım?" ifadelerini kullandı.

'Tozluyaka' ekibindeki genç oyuncuların Ayaydın'ı takipten çıkarması dikkat çekerken oyuncunun 'Ben Leman' kadrosundan çıkarılması için de sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Gy89zGgWEAA1hxU

Gy9PAz7WIAEA-zS

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
Reactions: HollyDemon ☾☆
Sıkıntılı bir durum. Yapımcı ve oyuncunun açıklama yapması gereken bir durum. Sektörde ben bu arada daha kirli olup ortaya çıkmayan şeyler olduğunu düşünüyorum.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Neresinden tutmaya çalışsak (zaten tutmayalım) elde kalan bir rezillik. Yıllarca iyi oyuncu diye saygı gösteriyorduk ama tam bir pislikmiş. Üstelik bu adamı şimdi de yine aynı yapımcının kadın odaklı dizisinin başrolleri arasına koyuyorlar. Gerçi hiçbir faile tepki veremeyip istihdam etmeyi sürdüren bir sektörde olduğumuz için maalesef kısa bir dalgalanma haricinde kariyerine bir şey olmayacaktır ama en azından yeni dizisinden çıkartıp cesur davransalar (söz konusu olayın yaşandığı dizinin yapım şirketi olması da manidar) iyi olacak.
------

Sıkıntılı bir durum. Yapımcı ve oyuncunun açıklama yapması gereken bir durum. Sektörde ben bu arada daha kirli olup ortaya çıkmayan şeyler olduğunu düşünüyorum.
Oyuncu gidip "ben yaptım" diye kabul etmez zaten mesajlar ortadayken başka açıklamaya da gerek yok. Bu konuda dizisinin üstündeki kara bulutu temizlemek yapımcıya kalıyor ama Tozluyaka'dan sonra Yabani'de de kendisine iş veren bir şirket ne kadar ideal davranır şüpheli.

Neresinden tutmaya çalışsak elde kalan bir rezillik. Yıllarca iyi oyuncu diye saygı gösteriyorduk ama görüntüye aldanmamak gerektiğinin önemli bir kanıtı oldu. Üstelik bu adamı şimdi de yine aynı yapımcının kadın odaklı dizisinin başrolleri arasına koyuyorlar. Gerçi hiçbir faile tepki veremeyip istihdam etmeyi sürdüren bir sektörde olduğumuz için maalesef kısa bir dalgalanma haricinde kariyerine bir şey olmayacaktır ama en azından yeni dizisinden çıkartıp cesur davransalar (söz konusu olayın yaşandığı dizinin yapım şirketi olması da manidar) iyi olacak.
------

Oyuncu gidip "ben yaptım" diye kabul etmez zaten mesajlar ortadayken başka açıklamaya da gerek yok. Bu konuda dizisinin üstündeki kara bulutu temizlemek yapımcıya kalıyor ama Tozluyaka'dan sonra Yabani'de de kendisine iş veren bir şirket ne kadar ideal davranır şüpheli.
Yani oyuncu da mesajlar montaj vs diyebilir. Bunun gidilmesi gereken yer yapımcı ve savcılıktır başka bir yer değildir. Yapımcı bundan sonra geri adım atması bu olayın iddiaların kabul edildiği anlamına gelir. Ama gerçek olması şaşırtmaz ben yansımayan çok daha pislik şeyler olduğunu düşünüyorum.

Yani oyuncu da mesajlar montaj vs diyebilir. Bunun gidilmesi gereken yer yapımcı ve savcılıktır başka bir yer değildir. Yapımcı bundan sonra geri adım atması bu olayın iddiaların kabul edildiği anlamına gelir. Ama gerçek olması şaşırtmaz ben yansımayan çok daha pislik şeyler olduğunu düşünüyorum.
Ne derse desin okları daha da üstüne çekecek belli ki unutulsun diye umuluyor da aksine hep konuşulması lazım. Olayın mağdurları açısından böyle şeylerin kamuoyuyla paylaşılması zor ama bir şeyler olacaksa da insanların vereceği tepkiyle olur. Yapımcının sürekli onunla çalıştıktan sonra geri adım atması pek bir şey fark etmez ama hiçbir yaptırım uygulanmamasından katbekat iyi olur en azından.

• Okudum
Reactions: Gerekli24
Herkes ektiğini biçer, bulacaktır belasını bu ve diğerleri...

Kendisiyle beraber utanmadan onunla çalışmaya devam eden NTC Medya'nın, oyuncuya bir daha çalışılmaması sözünü verip yeni dizisinde tekrar çalışan Semih Bağcı'nın ve olayı bile bile Yabani'de tekrar oynayıp herifle kakara kikiri partnercilik yapan Dolunay Soysert'in de yatacak yeri yok hepsine yazıklar olsun..

GzINJwAWQAAYHh_

GzIfQ4tWUAAuEjl