Beşiktaş 2-1 Eyüpspor | 2025-26 Trendyol Süper Lig 2. Hafta

Maç Nasıl Sonuçlanır ?

• Beşiktaş kazanır

Oy: 4 100.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%
  • Eyüpspor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,080
Puanı
710
1755442022880.jpeg

Beşiktaş ligin 2. haftasında sahasında Eyüpspor'u ağırlıyor.

Beşiktaş 1. hafta maçı Avrupa kupaları nedeniyle ertelendiği için Süper Lig'de ilk maçına çıkacak. Eyüpspor ise geçtiğimiz hafta sahasında Konyaspor'a 1-4 mağlup olmuştu.

Saat: 21.30
Stadyum: Tüpraş Stadyumu
Hakem: Halil Umut Meler
Yayın: beIN Sports 1

Goller: Abraham(Pnt.) 19' Thiam 29' Rafa Silva 90+6'

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
@Gerekli24 St.Patricks maçı gibi oynayıp kazanırsanız siz aslında İrlanda’nın Beşiktaş’ı ile oynadınız sadece renkleri farklı sarı kırmızı onların renkleri çünkü çok ortak noktanız var oyüzden benzetiyorum ikinizin stadı şehir merkezînde işiniz kolay

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
İrlanda'nın Beşiktaş'ı olduğunu anladım St. Patricksin :A
Aslında siz onların stadında oynamadınız 8000 kişi orayı mahaf ederdi trafik konusunda onların asıl stadı Richmond park Tallaght stadyumu değil perşembe günündeki maç gibi oynarsanız birde kazanırsanız pes artık diyeceğim Fenerbahçe kötü oynadığı hiç bir maçı alamıyor @Gerekli24

• Güldürdün
Şu üç takımın maçını izlemek cidden midemi bulandırıyor. Futbol izlemek için açıyorum rezillik izliyorum. Anadolu takımlarının maçlarını izlerken böyle bir şey olmuyor. Bunlarla rakip olunca takımlara yazık oluyor. Şu harcadığınız paraların hakkını sahada verin. Delikanlı gibi sahada oyununuzu oynayın da belki avrupada üç beş galibiyet alırsınız.

Şu üç takımın maçını izlemek cidden midemi bulandırıyor. Futbol izlemek için açıyorum rezillik izliyorum. Anadolu takımlarının maçlarını izlerken böyle bir şey olmuyor. Bunlarla rakip olunca takımlara yazık oluyor. Şu harcadığınız paraların hakkını sahada verin. Delikanlı gibi sahada oyununuzu oynayın da belki avrupada üç beş galibiyet alırsınız.
Aslında bu maç bizim en iyi oynadığımız maçtı hazırlık maçları dahil :A

Hakem zırt pırt düdük çalıyor. Bırakta maç izleyek.
Hakem kötü bugün kazandığımız penaltı da biraz ucuzdu şimdi. Maçın başında da bir tane net penaltı pozisyonumuz ofsayt diye verilmedi ofsayt olup olmadığı belli değil çizgi görüntüsü de göremedik.

• Aynen
Reactions: TenTen
Son kısımları çok güzel maç oldu bence çok kaçırdık ama son dk golüyle aldık.

Çok zevkli maç oldu. Beşiktaş birkaç transferle iyi işler yapabilir.

Eyüpspor Berke’den daha iyisini bulmuş. Felipe’den efsane bir kaleci performansı izledik.

• Beğendim
Selçuk yaptığı Draguş-Umut Bozok değişikliği ile maçı verdi. Senin oyunculuğun neydi ki hocalığın ne olsun?

• Güldürdün