UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Lig, UEFA Konferans Ligi'nin 2025-2026 sezonunu bu başlık altında tartışabiliriz.
Bakalım bu tesadüf mü İrlanda’dan tuttuğum takıım Shamrock Rovers’ın rakibi Santa Clara konferans liginde Türkiye’de tuttuğum takım Fenerbahçe ise benfica ile eşleşiyor Şampiyonlar liginde Acun’un eski satın alıp sattığı takım Shealbourne-Linfield’la oynayacakGruplara kadar 5 takımımızda kayıpsız sürekli galibiyetler ile gitmeli. Gruplarda ne olacağını kestirmek çok zor oluyor. Ülke puanı açısından ikili maçlar daha önemli.
Gruplara kadar 5 takımımızda kayıpsız sürekli galibiyetler ile gitmeli. Gruplarda ne olacağını kestirmek çok zor oluyor. Ülke puanı açısından ikili maçlar daha önemli.
Shamrock Rovers’a Fenerbahçe yine ortak noktalarını gösterdi yine Avrupa’da hem ikiside Portekiz takımları ile eşleşti adamların çok ortak noktası var adamlar 9 sene şampiyon olamadılar Avrupa’da hiç böyle 3 tur atlayamadı ilk defa üç tur atladı Fenerbahçe uzun zaman sonra play offa kaldıda ikisinin kabus takımı var deplasmanda hem Fenerbahçe benfica’yı elerse Shamrock Rovers’ta Santa Clara’yı yenip elerse bir ortak noktamız daha olacak tek dört olay haricinde adamların başkanı değişti
Romanya takımını nasıl buldun ?Başakşehir iki turda da kötü görünmüştü şans yanında olduğu için elediler ama bu tur zor gibi görünüyor. Çok kötü dakikada yediler.
İlk 15 dakika baktığımda çok bir şey yapmıyorlardı. Sonra Samsun maçına geçtim ben.Romanya takımını nasıl buldun ?
Acun’un bıraktığı takım Shealbourne 3-1 Linfield Uefa konferans Ligi Play off ta kazandı Shamrock Rovers Portekiz’de Santa Clara’yı 1-2 yenerek Uefa konferans Ligi play offunda @12.Adam @Royal_Highness @Bully
Diğerleri büyük ihtimalle pek bir varlık göstermeyecek ama Bodo'yu cidden merak ediyorum. Bir iki süpriz sonuç alabilirler ortalama takımlara karşı.
Bunlar olurUEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi 28 Ağustos 2025 Perşembe günü Türkiye saatiyle 19:00'da Monaco'da yapılacak.