Göztepe 0-0 Fenerbahçe | Süper Lig 25-26 Sezonu | 2. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Göztepe kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Fenerbahçe sezonu Göztepe deplasmanında açıyor.

Süper Ligin 2. hafta maçında Göztepe ile Fenerbahçe İzmir'de karşı karşıya gelecek.

21.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

En az 3 farkla kazaniriz
Bence rakip takımı izlemesi gerekiyor başkan ve maç analistleri rakip kimse onları izlemeyi Fenerbahçe’nin rakipleri git Portekiz’e Benfica’yı izle ardından süper ligde kiminle oynayacak Göztepe’yi ilk haftada izle
Bu planı tutar ben öyle yapardım hatta ben öyle yapardım hatta antrenmanı biterse götürürdüm Avrupa’da gördüm özellikle İrlanda’da yönetim kurulu ve ekibi gidiyor birde maçın analistleri teknik direktöre söylüyorlar ona göre hazırlık yapıyorlar Fenerbahçe’de aynısını yapması gerekiyor @RüzgarGülü @12.Adam
------

@Dosi

45 dakikada bir penaltı ve bir kırmızı kart es geçildi. Utanmaz herifler işin puanında da değilim hafta sonu keyfimizin içine ediyorsunuz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Dün Gs de böyleydi ama bunlar böyle bile beceremiyor:A
Adamlar oynadığı maç karagümrük ve birde Avrupa maçı oynamadılar
Fenerbahçe Feyenordla oynadı şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu öncesi Mourinho korkudan hiç rotaysyon yapmamış kırmızı kart görmezsek olmaz şu Göztepe maçlarında penaltı kaçar @Gerekli24

Futbolcuların aklında Benfica maçının olduğunu düşünüyorum. Açıkçası 1 gol atıp kazanabilirdik ama öyle mükemmel bir top filan oynamadık. Neyse ilk haftalarda böyle kayıplar olabilir.

Futbolcuların aklında Benfica maçının olduğunu düşünüyorum. Açıkçası 1 gol atıp kazanabilirdik ama öyle mükemmel bir top filan oynamadık. Neyse ilk haftalarda böyle kayıplar olabilir.
İşte böyle kayıplar yüzünden şampiyon olamıyoruz. Fark açılıyor sonra rakip yenilsin diye dua ile maç çevirmeye çalışıyorlar 😣

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

İşte böyle kayıplar yüzünden şampiyon olamıyoruz. Fark açılıyor sonra rakip yenilsin diye dua ile maç çevirmeye çalışıyorlar 😣
Mühendis bey de tükenmişlik, umursamazlık sendromu var. :A Başkan gitsin özüne döner inşallah.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü